Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Sírva kirohantam óráról, mert...

Sírva kirohantam óráról, mert kihívott a tanár felelni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap töriből kihívott a tanár felelni, már van 2 ötösöm. Eddig még nem volt ilyen, de azt mondta hogy ma lesz egy felelő. Én nyugodt voltam, mert van, aki kettesre áll, gondoltam én nem felelek. Erre az én nevemet mondta. Sajnos nem tudtam semmit, mert aznap 2 témazárót írtunk, és törire nem tanultam. A tanár azt mondta csalódott bennem és 1es. Ekkor fogtam és sírva kirohantam az óráról. Ez a jegy beleszámít a továbbtanulásba, és már nem tudok 5ös lenni.

Mit tegyek?

2022. okt. 6. 17:33
1 2
 11/14 anonim válasza:
76%

Semmitől sem szabad megijedni.

Ha kihív a tanár mond el amit tudsz, ha meg valamit nem tudsz a tanár úgy is kijavít és az után már tudni fogod.

2022. okt. 7. 21:38
 12/14 anonim ***** válasza:
90%

"Ez a jegy beleszámít a továbbtanulásba, és már nem tudok 5ös lenni."

Nem tudom mennyitől adja meg a tanár az ötöst, de:

4,5-höz összesen 7 ötösödnek kell lennie, ha van egy egyesed.

4,6-hoz összesen 9

4,75-höz (aminél azért már mindegyik tanár meg szokta adni) összesen 15.

Ez soknak tűnhet, de ha már van 2 ötösöd akkor egyáltalán nem lehetetlen, főleg ha igyekszel, jelentkezel, hogy felelni szeretnél, ha van szorgalmi, akkor megcsinálod, órán aktív vagy stb.

2022. okt. 8. 11:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Várd ki a végét!
2022. okt. 13. 16:15
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"már nem tudok 5ös lenni.

Mit tegyek?

okt. 6."

Feküdj rá a matekra, a maximalizmust meg engedd el, mert egészségtelen!

2022. okt. 13. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!