A kollégium szerződés felrúgása az intézmény részéről a „rezsiszünet"?
A dékán hírlevélben értesített arról hogy a kollégium dec 15-feb 10-ig zárva. Ki kell költözni. Vagyis vizsgaidőszakban nem lehet benn lakni.
De van egy bibi.
Amikor engem felvettek a koliba (mert az nem jár csak úgy oda pályázni kellett) aláírtattak velem egy koleszos szerződést. Ami arról szól hogy
a) én mint lakó vállalom az X havi díj fizetését és az X tanulmányi átlag megtartását
b) ők meg vállalják a tanév során a koll férőhely rendelkezésre állását vagyis szept 1-től jún 30-ig.
Hát akkor.... felrúgják a szerződést? Mert a férőhely nem áll rendelkezésre!
Ez a szerzi megszegese.
Nalunk van szoba 110 + rezsiert. 4/6 villmegallonal kozvetlen.
Szoval szerintem te sokkal kevesebbet fizetsz,ugyh ezzel egyutt kenytelen vagy elfogadni ezt a kis kihagast.
", hogy rendkívüli esetekben felfüggeszthetik vagy megszüntethetik a kollégiumi hely biztosítását. „
így van .
a) elháríthatatlan természeti katasztrófa esetén
b) államrend hiánya esetén
na most
a) lemaradtam valamiről? Földrengés vulkán szökőár?
b) megdőlt az államrend?
mert ha ezek egyike sem áll fenn, akkor az egyetem KÖTELES biztosítani a helyet
1. De, szerződés szegés.
2. Biztos van benne olyan pont, hogy vis maior esetén kirakhat. Hogy ez vis maior e azon már lehet vitatkozni. X koli bezár, Y nem. Akkor hogyis van ez?!
3. Lehet izmozni, de úgyse lesz ebből semmi. Ilyen aljas ebben az országban minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!