Családi okok miatt ki szeretnék költözni a kollégiumból, de ki kell akkor fizetnem az éves díj 50%-át. Fel lehet valahogy bontani ezt a szerződést? (3 napja írtam alá)
Figyelt kérdés
Létezik valamilyen 8 vagy 15 napos felmondási határidő?2015. szept. 16. 08:27
1/1 anonim válasza:
Annak a szerződésben benne kell lenni, hogy a felmondási idő mennyi. Lehet, hogy nincs idő kikötve. Szerződés teljes ismerete nélkül nagyon nem lehet tanácsot adni és segíteni. Valószínű az van, hogy ha szerződést bontasz akkor is ki kell fizetned a díj 50%-át. Aláírtad, akkor sokat nem tudsz tenni. Max írsz egy kérvényt, hogy engedjék el a díj 50%át is. indokolva, hozzácsatolva esteleges bizonyító iratokat, hogy családi okokat alátámaszd pl, halotti-anyakönyvi, gyámügyipapírok, mit tudom én, ami az élethelyzethez kapcsolódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!