Titeket is letöröltek a volt osztálytársaitok Facebookról? Vagy egy két ember ? Akik amúgy is ferde szemmel néztek rátok.
Figyelt kérdés
Engem igen,egy-kettő de ők mind kétszínűek voltak,vagy irigyek.2022. szept. 12. 21:46
11/21 anonim válasza:
Nincsenekk sokan bejelölve nálam sem sok személy.
12/21 anonim válasza:
Nem, én töröltem le őket. Nekem ne spyoljanak, ha már semmi közünk egymáshoz. :D
13/21 anonim válasza:
Nem értem, hogy ebben neked mi a büdös franc az érdekes, hogy valaki töröl a face-ről...
14/21 anonim válasza:
Szánalmasnak tartom ha valaki azon rugózik, hogy a több éve nem látott ismerősei letörölték e vagy sem.
Elvesztettél pár ismerőst így ők nem fogják lájkolni a képeidet. Belehalsz? Nem. Akkor még mi a probléma?
15/21 anonim válasza:
Alapből csak olyan volt fent akivel iskolán kívül is jóban vagyok, a többi nem érdelel
16/21 anonim válasza:
Engem senki se törölt, én viszont töröltem a nagy részüket, főleg azokat, akikkel már ballagás óta nem beszéltem.
17/21 anonim válasza:
Hidd el, nyuszika, aki irigy rád, az nem töröl le, hanem marad csámcsogni az életeden.
Szimplán leszartak vagy irritálták őket a posztjaid.
18/21 anonim válasza:
Nem volt oszt társam ismerős. Akkor meg főleg nem, ha nyomi.
19/21 anonim válasza:
Mindenki megvan, aki ismeros volt. Igaz csak 1-2vel dumalunk mert mar jo par ev eltelt es mas lett a haveri korom
20/21 anonim válasza:
En toroltem ki akiket ugy gondoltam.
Mondjuk volt akit vissza se igazoltam. Es volt aki engem nem igazolt vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!