Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kihagyjam az órát, mert nincs...

Kihagyjam az órát, mert nincs kész a házim?

Figyelt kérdés

Gyakorlatról hármat hiányozhatok (egyetemről van szó). Totálisan kiment a fejemből a házi, lyukas órám nem lesz addig, hogy meg tudjam csinálni, max pár részletét esetleg.(egyébként algebrai alapismererek tárgy)

Mivel szívatom meg magam kevésbé? Ha ellövök egy hiányzást ilyesmire, vagy ha bemegyek anélkül, hogy megoldottam volna a feladatokat, vagy legalábbis erősen hiányos?

2022. szept. 12. 08:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
8%
Hát nem tudom... Én valahogy mindig magamnak tanultam, common sense. 🤷🏼‍♀️
2022. szept. 13. 08:03
 22/23 A kérdező kommentje:

És gondolom soha semmit nem felejtettél el véletlenül....

Mellesleg pont kérni is szerettem volna, hogy forgasd ki a szavaimat, nagyon köszönöm!🙄

Nyilván magának tanul az ember, csak aztán bszhatom a nagy magamnak tanulást, ha vizsgán meg éppen fszán meg leszek szívatva, mert az volt az első benyomás, hogy már az első házit se csinálta meg az órára. (Mondjuk óra után megcsináltam, amit kihagytam egyébként.) A fszom ki van már, hogy ezen a telibevert oldalon bármit kérdezek ki van forgatva a szavam, hogy mindenképpen én legyek a gyökér. Nekem gimi alatt az volt a tapasztalatom több tanáromnál, hogy ha elásod magad az elején, akkor akár tudod, akár nem, szóbeli felelésnél tud addig kérdezni, hogy lehúzza a jegyet. Nyilván ezután megfordul a fejemben egyetem első hetén, hogy ez a jelenség létezik-e még, csak mivel az elején vagyok, nem tudhatom tapasztalat híján, hogy ezzel most itt mi van...

2022. szept. 13. 10:08
 23/23 anonim ***** válasza:
33%

Ezen mi volt a kiforgatas azt nem tudom, de ok. Te gondolod magad gyokernek és nem én - bennem btw meg sem fordult, csak próbáltam arra ratapintani, hogy itt aztán már tényleg el van engedve azl kezed. 🤷🏼‍♀️

De akkor segítek: az élet ilyen, a munkahelyen is vannak főnökök, munkatársak, akik genyok lesznek, akár diakmelok során is. Nem, ez a jelenség nem halt ki. Rengetegszer tapasztaltam a saját bőrömön, másoknal is láttam, hogy tök mindegy hol vagy: szivatas mindig lesz, függetlenül a joindulatodtol - ugyanakkor normálisak is vannak, akikről hajlamosak vagyunk megfeledkezni.

Nem tehetek róla, hogy egy anonim oldalon mindent magadra veszel.

2022. szept. 13. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!