Kihagyjam az órát, mert nincs kész a házim?
Figyelt kérdés
Gyakorlatról hármat hiányozhatok (egyetemről van szó). Totálisan kiment a fejemből a házi, lyukas órám nem lesz addig, hogy meg tudjam csinálni, max pár részletét esetleg.(egyébként algebrai alapismererek tárgy)
Mivel szívatom meg magam kevésbé? Ha ellövök egy hiányzást ilyesmire, vagy ha bemegyek anélkül, hogy megoldottam volna a feladatokat, vagy legalábbis erősen hiányos?
2022. szept. 12. 08:06
11/23 anonim válasza:
Jah de azert random is beleirhatnal vmit
12/23 A kérdező kommentje:
Ahová tudtam, ott írtam. A felé nagyjából kész, de a többiről fogalmam nincs.
2022. szept. 12. 09:45
13/23 anonim válasza:
Első éves vagy?
Ugye tudod, hogy már nem gyerek, hanem felnőtt vagy? Minden a te felelősséged.
14/23 A kérdező kommentje:
Ja, igen, elsős vagyok.
Vágom, hogy az én felelősségem, de azért csak kérhetek tanácsot itt, hogy hogy szívatom meg magam kevésbé.:D
2022. szept. 12. 09:57
15/23 anonim válasza:
Úgy nem szivatod meg magad, ha bemész.
17/23 anonim válasza:
Menj be, és egyúttal ez egy intő jel, hogy jobban tedd oda magad, mert ha most elveszíted a fonalat, később már nehéz lesz bepótolni a hiányosságokat!
18/23 A kérdező kommentje:
Bementem. Rá se néztünk a házira kb. :D
2022. szept. 12. 19:38
19/23 anonim válasza:
Persze, H rá se néztetek. Nem a profnak csinalod, hanem magadnak, hogy államvizsgán ne bssz ki magaddal.
20/23 A kérdező kommentje:
Jó, most ezt honnan kellett volna tudnom a második héten..?
2022. szept. 13. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!