Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy dolgozzam fel, hogy...

Hogy dolgozzam fel, hogy agresszív, alkoholista ofőm volt, aki bántott minket?

Figyelt kérdés

2022. szept. 11. 10:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
37%

Értem.

Sokan átélnek szörnyű dolgokat.

Nekem apukám akarta egy késsel megölni az anyámat amit végignéztem.

Meg betört a házunkba.

Kidobta anyu szemét egy hamutartóval.

A 20 évvel idősebb testvéremmel annak az apjával a gyerekével éltem együtt mert anyu nem akart neki nemet mondani.

De nem sajnáltatom magam hanem járok pszichológushoz,hogy jobb legyen.

2022. szept. 11. 13:32
 22/26 A kérdező kommentje:
Tervezek elmenni, csak 1x gondoltam kiírok egy kérdést, de úgy látom az is baj.
2022. szept. 11. 13:34
 23/26 anonim ***** válasza:
60%

Nem nem baj csak nem értem,hogy erre milyen választ vártál.

Nekem depresszióm van de nem kérdezem meg hogyan lépjek túl a traumáimon mert nekem tényleges valós traumáim vannak amiket rajtam kívül senki nem tud megoldani.

Sajnáltatni meg nem akarom magam meg divatból elmesélni másoknak milyen szörnyű gyerekkorom volt.

Engem csak az a része zavar az ilyen kérdéseknél,hogy azt érzem egy trend lett a mentális probléma és idealizáljuk a sérült lelkű embereket.

Holott aki tényleg sérült az meg végigszenvedi az életet anélkül,hogy bárkinek egy szóval említené a nyomorát, mert tudja,hogy ezek annyira mély dolgok amit más nem fog tudni megoldani helyette.

2022. szept. 11. 13:38
 24/26 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nekem kell ezeket megoldanom, csak segítséget kértem egyszer…mert már nem bírom és ezt se segít, hogy azt gondoljátok, hogy divatból csinálom.

A valóéletben én is titkolom, pedig szarul vagyok. A pszichológusnál meg hosszú a várólista a TB-ben, magánra meg nincsen pénzem.

Nem a trend miatt csinálom ezt, nem hirdetem összevissza, nem mondom el minden jött mentnek.

2022. szept. 11. 13:43
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem értem, most akkor ez az élethelyzet hiányzik neked, mert pl. a párod nem vedel?
2022. szept. 13. 10:29
 26/26 A kérdező kommentje:
Tessék? Nem hiányzik egyáltalán nem.
2022. szept. 13. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!