Hogy dolgozzam fel, hogy agresszív, alkoholista ofőm volt, aki bántott minket?
Értem.
Sokan átélnek szörnyű dolgokat.
Nekem apukám akarta egy késsel megölni az anyámat amit végignéztem.
Meg betört a házunkba.
Kidobta anyu szemét egy hamutartóval.
A 20 évvel idősebb testvéremmel annak az apjával a gyerekével éltem együtt mert anyu nem akart neki nemet mondani.
De nem sajnáltatom magam hanem járok pszichológushoz,hogy jobb legyen.
Nem nem baj csak nem értem,hogy erre milyen választ vártál.
Nekem depresszióm van de nem kérdezem meg hogyan lépjek túl a traumáimon mert nekem tényleges valós traumáim vannak amiket rajtam kívül senki nem tud megoldani.
Sajnáltatni meg nem akarom magam meg divatból elmesélni másoknak milyen szörnyű gyerekkorom volt.
Engem csak az a része zavar az ilyen kérdéseknél,hogy azt érzem egy trend lett a mentális probléma és idealizáljuk a sérült lelkű embereket.
Holott aki tényleg sérült az meg végigszenvedi az életet anélkül,hogy bárkinek egy szóval említené a nyomorát, mert tudja,hogy ezek annyira mély dolgok amit más nem fog tudni megoldani helyette.
Tudom, hogy nekem kell ezeket megoldanom, csak segítséget kértem egyszer…mert már nem bírom és ezt se segít, hogy azt gondoljátok, hogy divatból csinálom.
A valóéletben én is titkolom, pedig szarul vagyok. A pszichológusnál meg hosszú a várólista a TB-ben, magánra meg nincsen pénzem.
Nem a trend miatt csinálom ezt, nem hirdetem összevissza, nem mondom el minden jött mentnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!