Volt olyan tanárod, aki alkoholista volt?
Általánosban az énektanár és a fizikatanár (férfiak) voltak iszákosak. Csak az énektanár jött be ittasan órára, mert a fizikatanár egy 10 perces szünet alatt is képes volt kiütni magát, többször találtunk rá a fizikaszertárban fetrengve és beh*gyozva.
Valamint a kémiatanárnő is szerette a tintát, és ő is tartott órákat piásan.
Szakmunkásképzőben meg a két szakoktató (férfi) volt szesztestvér, állandó szalonspicc alatt tartották a foglalkozást.
Kilencedikben volt egy ilyen tanárunk, elment a padom mellett és szabályosan éreztem rajta a tömény pia szagot, szóval nem értem hogy nem vették rajta észre a kollégák, vagy lehet csak nem akarták, mert így is tanárhiány volt/van nálunk. Voltak érdekes dolgai, például egyik osztálytársamra tett egy szexista megjegyzést, amit csak azért nem írok le mert még félek megismeri innen valaki.
Olyan is volt hogy bejött hozzánk óra elején és közölte hogy csendkirály, majd a brutálvörös fejével beszunyált, vagy csak benyitott a terembe és utána egész órán sétált a folyosón.
Aztán év közben valami történt mert a saját osztálya leváltatta, majd félévkor, mivel senkinek se volt elég jegye, random beírkált jegyeket, így nálunk is összefogtak a szülők és végül nagynehezen ki lett rugatva.
Egyébként azóta máshol "tanít" :D
Van egy iszákos történelem tanárom (férfi), ráadásul elég keményen vallásos gimnázium...
Részegen én egyszer láttam az iskolában, valami udvari rendezvény volt ő meg az ablakból fotózott, néztük, mikor szédül le. Szinte mindennap látni, ahogy a kannás borral és szalonnával teli kis vászonszatyrával totyog haza a városban, az mondjuk elég muris.
A digitális oktatás volt baromi durva tavaly. Otthon gondolom több alkalma volt iszogatni. Gyakran konkrétan nem volt értelme a mondatainak. Nem csak az üzenetekre gondolok, hanem a feladatokra is.
Példa: ,,Miért volt Mátyás király frusztráltságát bizonyítsd!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!