Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy dolgozzam fel, hogy...

Hogy dolgozzam fel, hogy agresszív, alkoholista ofőm volt, aki bántott minket?

Figyelt kérdés

2022. szept. 11. 10:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
11%

Részletesebben?

Szöges sz@ros léccel kergetett a suli körül? Múlt héten, vagy 10 éve?

2022. szept. 11. 12:02
 12/26 A kérdező kommentje:
Régen volt, nem akarok belemenni, mert nem akarok rosszul lenni. De miért érzem úgy, hogy lekicsinyelitek a dolgot és gúnyolódtok?…
2022. szept. 11. 12:19
 13/26 anonim ***** válasza:
70%
Azért, mert nem írsz semmi konkrétumot, és így nem lehet megítélni, hogy tényleg gáz volt, vagy te vagy snowflake.
2022. szept. 11. 13:01
 14/26 A kérdező kommentje:

Férfi tanár volt, aki végig ordította az órákat, hirtelen mozdulatokat tett, volt, hogy nekilökött minket valaminek, megpofozott minket. Gyalázott mindenkit, gúnyolódott.

Általános iskola volt, a szüleimnek nem mondtam én semmit, mert féltem, meg azt mondta, hogy ha szólunk baj lesz.

2022. szept. 11. 13:07
 15/26 A kérdező kommentje:

Alsóban volt, utána nem volt az ofőnk már. De azóta bennem van…

Sok mindenre nem is emlékszem, de emlékszem, hogy minden nap terrorizált minket, otthon se volt minden jó. Folyton féltem, stb. Nem vagyok most sem túl rajta.

2022. szept. 11. 13:10
 16/26 anonim ***** válasza:
79%

Jó, ez tényleg durva.

De azért nem kéne egy évtized múlva is ezen kattogni. Szóval keress pszichológust, mert komoly oka lehet, hogy nem tudsz túllendülni.

2022. szept. 11. 13:11
 17/26 A kérdező kommentje:

Off: csak érdekel, melyik szituáció lenne az, amire azt mondod, hogy snowflake vagyok?

A snowflake az, mikor valaki túlreagál valamit, nem?

Elmegyek, igen, tervezem. Csak gondoltam megkérdezem itt, hátha van tippetek, hogy legyen túl rajta.

2022. szept. 11. 13:18
 18/26 anonim ***** válasza:
70%

Hát ne haragudj de ez nem egy akkora trauma amin ne lehetne túllépni.

Ha olyan brutális dolgokat tett volna az kiderül idővel mert egy 30 fős osztályban kizárt,hogy egy sem szól a szülőnek.

Nekem az az érzésem egy kicsit,hogy a jelenlegi problémáidat vetíted ki egy régi eseményre mert így nem kell felelősséget vállalnod a jelen helyzetért amiben vagy.

2022. szept. 11. 13:24
 19/26 anonim ***** válasza:
62%

Meg manapság nagyon divatos lett a mentális dolgokkal kitűnni.

( Nekem ez a traumám, nekem az. Ilyen mentális, olyan mentális probléma )

Így akit tényleg bántalmaztak és szörnyűségeket élt meg afelett már elsiklunk a mindenféle divat traumatizált emberke miatt.

2022. szept. 11. 13:26
 20/26 A kérdező kommentje:

Ahogy mondtam, otthon se volt rendben minden, átéltem otthon fizikai bántalmazást, a szüleim ittak, ahogy az ofőm is.

Sokan elmentek az osztályból, de ahogy írtam, az igazgató leszrta az egészet, mert jóban volt az ofővel.

2022. szept. 11. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!