Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek, ha cikiznek...

Mit tegyek, ha cikiznek emiatt az osztálytársaim? (17/l)

Figyelt kérdés

Suliban mentem el nagydologra ma reggel órák előtt. És amikor jöttem ki a fülkéből pont belebotlottam a csapnál egy undok osztálytársnőmbe. Nem vagyunk annyira jóban. Gúnyos vigyorral köszönt hogy "Szia xy" és közben így legyezte a kezével a levegöt az orra előtt. Persze kis cicababa, vagyis azt hiszi magáról...

Roppant megalázó volt és később tesiórán egyik barátnője is ezzel a legyezös mozdulattal próbált hergelni de nem vettem fel.

2022. szept. 9. 20:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%
Ezt nem azért csinálják, hogy neked rossz legyen. Így próbálnak meg túlélni, a környezüktől is ilyen reakciókat kaptak, ezért ezt vitték tovább. Keresnek valakit ,aki felett hatalmuk lehet, mert önmaguk felett nem tudnak uralkodni. Van benned olyan dolog, amely a letört szárnyú kisgyerekekre emlékezteti őket, ezért keresik a lehetőséget, hogy tőled olyan reakciókat "facsarjanak" ki, ahol valakinél jobbak lesznek. Miért akarják ezt? Mert valószínűleg a szülei vagy egy közeg, ahol sok időt kellett tölteniük, nem hagyták hogy kifejezhessék önmagukat, és az önértékelésük a nullát közelíti meg. Ha nem adsz nekik olyan reakciókat, ahol álerendelt szerepbe kerülsz, nem te leszel az, akire a vad a nyúlra fog vadászni.
2022. szept. 10. 01:09
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

Semmi rosszat nem tettél, ők meg ostobák hogy piszkálódnak.

Tenned szerintem nem kell semmit. Ne fordíts rájuk energiát és maguktól abbahagyják ha látják rajtad hogy ezzel nem találnak fogást rajtad, és hogy téged nem érdekel az ő reakciójuk.

29/F

2022. szept. 10. 02:12
 13/21 anonim ***** válasza:
59%
Mond nekik, hogy szerinted te illatosabbat szarsz?
2022. szept. 10. 05:33
 14/21 anonim ***** válasza:
84%

Tanárnő:

Lányok, min vesztetek össze?

Ti:

Egymás szarán.

2022. szept. 10. 05:35
 15/21 anonim ***** válasza:
33%

17 évesen már megtanulhattad volna megvédeni magad.

Te meg piszkáld őket mással:)

2022. szept. 10. 10:04
 16/21 A kérdező kommentje:

Nyilván tudom hogy ugyanolyan büdöset kakil, de ennyire nem akarok lesüllyedni a szintjére.

2022. szept. 10. 10:43
 17/21 anonim ***** válasza:
56%

16

Na ez a "nem akarok lesülyedni" kb annyi mint ha elismernéd hogy be vagy tojva tőlük.

2022. szept. 10. 10:48
 18/21 anonim ***** válasza:
80%
Ha olyan alacsony szintűek, akkor meg miért zavarnak?
2022. szept. 10. 11:36
 19/21 anonim ***** válasza:
40%
Írj rám kérdező, van egy tuti tippem.
2022. szept. 19. 22:51
 20/21 anonim ***** válasza:
82%

Ehhez hasonló szitum nekem is volt 15 éves koromban, 8-osan. Nekem az volt akkor, hogy igen, hát nekem is el kellett mennem nagy dolog miatt. Én a "pottyanást" meghallotta az egyik társam a gyógytornaóráról. El kezdett flegmázni, mosollyal az arcán, hogy, jaj, ez ciki, iskolában sz@rni.... Én felhúztam magam, azt gondoltam, hogy ez idióta, ha kell, akkor kell. xD

Röviden tömören mindig leálltam vele vitázni akárhányszor felhozta a témát, de úgy képzeld el, hogy ez ment hónapokig, minden gyógytesin. Én marha, naiv gyerek legszívesebben már meg is vertem volna, de nem tettem, egyszer csak megunta, és abbahagyta magától.

Aztán később, egy gimibe jártunk, csak ő mindig is egy évvel "lentebb" járt mint és, mondom de jó hogy nem verekedtünk össze ilyen hülyeségen.

Aztán, most vagyok 24 éves, a nevelőapám ismeri a lány párját, és képzeld el is jött hozzánk a csajjal együtt. Gondolhatod, hogy el süllyedtem volna szégyenemben akkor ha bántottam volna anno, azóta a csajnak kislánya is lett, és én láttam is a babát. Azóta szerintem elkönyveltük magunkal, hogy anno nem tudtunk mit kezdeni magunkkal és kész. Sokat ért a lány, normálisan beszéltünk is pár szót. Meg sokat értem azóta én is.

Amúgy nyugi, nem azt mondom, hogy akkor most te is életed végéig látni fogod az illetőt, azt mondom, ne vedd magadra, ne ess bele ugyanabba a hibába, amibe én, hogy én mag magamra vettem, vitatkoztam vele ilyen gyerekes dolog miatt. Hülye gyerek az a lány, vagy épp leányzók és kész. 5 év múlva lehet, hogy az a kölyök is másképp fogja gondolni, majd érik a feje. Abba fogják hagyni, sőt szerintem, ha nem állsz bele, akkor nem is tart hónapokig, mint nekem. Én hülye hónapokig stresszeltettem magam ilyen miatt.

2022. szept. 20. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!