Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Rosszul érzem magam mit tegyek?

Rosszul érzem magam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Amióta suli van nem igazán érzem jól magam káosz minden. Az egyik osztályt.hallottam hogy kibeszélt miért megyek neki közben akkor bocsánatot kértem,nem tehetek arról hogy agyhalott. Nem tudom mit tegyek de az nagyon jó lesz ha mindig ezt fogják csinálni. Szinte mindennap gyomorideggel kellek,fekszem félek vajon mit szólnak be vagy hogyan beszélnek ki. Mivan ha valami miatt kinéznek,kinevetnek?:(
2022. szept. 9. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj be az iskolapszichológushoz. Menj át másik iskolába. Általánosban nem volt ilyen?
2022. szept. 9. 19:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincs iskolapszichológus,de sajnos általánosban is ugyanez volt.
2022. szept. 9. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Akkor a szüleidet kérd meg, hogy vigyenek el a Pedagógiai Szakszolgálat pszichológusához. De csak van abban az osztályban normális gyerek is!
2022. szept. 9. 19:33
 4/5 anonim ***** válasza:
46%
És mi van akkor, ha egyszerűen leszarod? Nem a mások hülyeségeitől függsz. Megcsinálod a házi feleadatot, amennyire tudsz, felkészülsz, lefelesz, dolgozatozol stb és azokkal veszed körbe magadat, akik elfogadnak. A scheggfejeket meg szard le, tégy úgy, mintha nem is léteznének. Sajnos a világban sok scheggfej futkorászik, egyedül a szellemileg autonóm lét véd meg tőlük. Másik suliban is lesznek, felnőttként a melóhelyen is lesznek, a rokonságban is lehetnek. Ne futamodj meg. Ne függj az emberektől és ennyi.
2022. szept. 9. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:
23%
Mert ha nem jár iskolába, akkor annyira független lesz, hogy egyedül is megél..
2022. szept. 10. 05:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!