Prank ötletek ?
Figyelt kérdés
Sziasztok . Idén (sajnos ) visszajön a suliba a kémiatanárnőnk , aki tavalyelőtt "tanított" és akit nagyon nem bírtunk . Törte a magyar nyelvet , a leckéket google fordítóval fordította nekünk románról magyarra . Arról pedig , hogy milyen stílusban beszélt velünk inkább nem írok semmit ... Szóval a lényeg az , hogy kicsit meg szeretnénk nehezíteni neki az idei tanévet . Előre köszi az ötleteket !2022. szept. 6. 11:30
2/15 anonim válasza:
Bukjatok meg, hogy jövőre is titeket tanítson. Garantáltan ideges lesz.
3/15 anonim válasza:
Szerintem elég nagy büntetés neki, hogy téged kell tanítania.
4/15 anonim válasza:
Egyébként az világos, hogy ez egy nyilvános oldal, és az elég konkrét leírásodak köszönhetően az iskola előbb szerez tudomást a tervezett heccről, mint hogy azt kiviteleznétek?
És bizonyítékot is gyártasz nekik?
5/15 anonim válasza:
Ez a kérdés rengeteg szempontból gáz.
6/15 anonim válasza:
Rejtőzetek el a pad alá, ha esetleg megszólít kezdj el nyávogni.
8/15 anonim válasza:
Kergessétek el.
És akkor nem lesz több kémiatanár az iskolában és mivel nem képes az alaptantervet teljesíteni, bezár az egész és összevonják a sozmszé dtelepülés iskolájával, hogy oda kelljen átjárnod minden nap.
Nekem jó heccnek tűnik.
9/15 anonim válasza:
Ne menjen be egyszer az egész osztály hozzá órára, és utána való nap meg panaszoljátok be az igazgatónál, hogy nem volt benn a kémiatanár órán Játszátok el ezt többször. Mondjátok mindig, hiszen sosem jön be órára xy tanárnő/úr! Miért is tanulnánk akkor?
10/15 anonim válasza:
#9: szerintem még el is hiszi a kérdező, hogy ez működne...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!