Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy álltok az egyetemen...

Hogy álltok az egyetemen ahhoz a kérdéshez, hogy adjatok-e másnak jegyzetet?

Figyelt kérdés
Kiknek adtok? Bárkinek? Csak a barátaitoknak? Csak azoknak, akik szorgalmasak, és tudjátok róluk, hogy tanulnak? Például adtok azoknak, akikről tudjátok, hogy lett volna lehetőségük tanulni, de inkább csak buliztak? Vagy éppen nem adtok senkinek?

2022. szept. 3. 15:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

"egyetem és középiskola más világ"

Igen. Középiskolában csak simán nem kaptál év végén oklevelet, ha olyat segítettél, akinek így jobb átlaga lett nálad. Egyetemen már viszont nem mindegy, hogy kell-e fizess tandíjat vagy nem, csak azért mert jó voltál valakihez. Jársz órára, jegyzetelsz s minden, s mégis a másik kapja az ingyenes helyet, mert ő csak nyugisan tanulta azt, amivel te szenvedtél is...

2022. szept. 4. 16:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Én a megbízható vagy udvarias emebreknek adtam. Akikből sütött az a stílus, hogy természetesnek veszik, hogy más dolgozik helyettük, azoknak nem.
2022. szept. 4. 17:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

En nem adok és soha nem is adtam.

Gimiben sokszor adtam és kicsit sok lett ez így már.

Mindenkinek ugyanannyi ideje van, hogy lejegyzetelje ami kell. Ha valaki nem jegyzetelt akkor így járt

2022. szept. 7. 21:59
 14/16 A kérdező kommentje:
Megértem ezt is, bár én azért nem így vagyok vele.
2022. szept. 7. 23:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kevesen vagyunk a szakon, és az órákra sem sokszor jönnek külsősök. Viszont a jegyzeteim mindenkinek odaadom, aki kéri, házim pedig csak annak, akiről tudom, hogy becsületes és nemcsak próbálkozás nélküli lemásolásról van szó. Beadandót nem szokásom senkinek sem odaadni. Ellenben, szívesen elmagyarázok bármit, segítek megoldani, ha a másiknak szüksége van rá.

Nekem is van pár szaktársam, aki kérés nélkül segít, és szívesen elmagyaráz valamit, ha megakadok, meg szeretik is megbeszélni velem a beadandókat (meg én is velük).

2022. szept. 11. 14:06
 16/16 A kérdező kommentje:
Na, olyat nem is tapasztaltam, hogy beadandót kert volna valaki.
2022. szept. 12. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!