1/17 anonim válasza:
Elég szarul. Egész nap dolgoztam. Köszönöm a kérdésed!
Ritka az ilyen ember, aki olyan rendes mint te, hogy megkérdezi ezen dolgokat.
Tartsd meg jó szokásod.
2/17 anonim válasza:
Milyen kérdések ezek ma egész nap? 🥴
3/17 A kérdező kommentje:
Elsőnek azt üzenem, hogy szerintem látod a témát (tanárok, iskolatársak) szóval nekik szól. Másodiknak pedig azt, hogy eddig csak egy ilyen kérdést láttam:)
2022. szept. 1. 19:37
4/17 anonim válasza:
Ahh, az órarend egy katasztrófa, de szerencsére holnap az utolsó 2 óránk elmarad. :) Reggel meglepően sokan voltak már ott, gondolom, hogy befoglalják a jó helyeket. Neked? ^^ (persze, csak ha te is sulis vagy, bár egyébként is elmondhatod :D)
5/17 anonim válasza:
Kirúgtak mert nem ünneplõbe mentem emiatt beszólt az igazgató amit én nem hagytam szó nélkül
6/17 anonim válasza:
Nagyon jól, de ehhez jelentősen hozzájárult az is, hogy már nem vagyok iskolás :D Az iskolába járóknak meg kitartást kívánok :)
8/17 anonim válasza:
7# A mit általában jelenteni szokott, elbocsátást...
9/17 anonim válasza:
#4 nekem minden második csütörtökön a tizenegyedik óráig bent kell maradnom, szóval szerintem nyertem a szar órarendek versenyén XDDD
Kedves Kérdező, szerencsére befoglaltam azt a helyet amit szeretek, a barátaim mellett ülök, bár befurakodott a negyedik helyre egy srác akit nagyon nem bírok, de amúgy egész jó volt :D
10/17 anonim válasza:
8# Sajnálom. De ehhez azért több kell nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!