Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Fronyó miatt van ez, érdemes...

Fronyó miatt van ez, érdemes szedni?

Figyelt kérdés
Ugye holnap van iskolakezdés, és mivel nagyon szorongásos vagyok írt fel a pszichiáterem frontint. Tavalyi év utolsó heteiben kaptam meg az első receptet, első 2 alkalomkor úgy szedtem ahogy mondta, 2x 1 0,25mg. Semmit se hatott. Harmadik nap elkapott az ideg és beszedtem 6 szemet reggel. Azután nagyon jól éreztem magam. Elszállt minden szorongás, mintha saját magam ellentéte lettem volna. Csendes , magányos gyerekből hirtelen a világ legbátrabb emberének éreztem magam, teljesen megváltozott a személyiségem. A baj az volt , hogy mivel elég sok sérelem volt bennem, ezért fronyózva kimertem mondani amit alapból nem. Elkezdtem kötekedni tanárommal, majd belekötöttem egy gyerekbe, aki sokszor kötekedett, meg is ütöttem kétszer arcon.Azon gondolkodom, talán nem is kéne, mert félek, bajt csinálok. Lehet az lenne a normális, ha szorongás nélkül élnék, akkor nyilván nem lennének ilyen problémáim, amiket csak így tudok megoldani. Lehet szedni kéne, de kis dózisban semmit nem ér, így meg szanaszét vagyok

2022. aug. 31. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Tépd meg a remegve a pszihiátert, új gyógyszerért
2022. szept. 1. 03:25
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

Örülj, hogy nem rúgtak ki az iskolából a fenébe.

Másnak is vannak sérelmei, mégsem szednek ilyen szarokat és nem verekednek.

(Elárulom: nem érdemes szedni, mert saját magaddal is kicseszel, nem csak a környezeteddel.)

2022. szept. 1. 23:53
 3/5 anonim ***** válasza:
15%
Hagyd ezt az oldalt itt normális emberek nem irnak
2022. szept. 2. 01:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

#3.

Te is itt írogatsz. Na, akkor te sem vagy normális? :D

2022. szept. 2. 01:50
 5/5 anonim ***** válasza:
64%
Én se
2022. szept. 2. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!