Forgalmi vizsga után oktatónak milyen ajándékot érdemes adni? Ti ha vettetek, mit?
Amit tudom, hogy szeret, azt már megvettem, de ezek apróbb dolgok, úgyhogy nem érzem kevésnek.
Nagyon áldozatos és minőségi munkát végzett, tehát szeretném valami igazán hasznossal/alkalomhoz illővel megajándékozni. Mi lehet ilyenkor a jó választás, milyen irányban gondolkozzak?
Férfiről van szó (alkohol nem opció)
Látom mas is olyan oktatót fogott ki,akivel orom volt vezetni :)
Az enyém egy 120 kilós állat volt aki zséda cd-t hallgatott egész úton.
Elég ajándék volt neki, hogy megszabadult tőlem. :)
Tök béna voltam, kétszer annyi ideig tartott, mire le tudtam vizsgázni, mint az átlagnak, és közben szétbarmoltam a tanulókocsi váltóját is.
Szerintem a 2. forgalmi vizsgám előtt (az elsőn megbuktam) direkt megkérte a vizsgáztatót, hogy engedjen át, mert belémőszül. :)
Viszont, ha jól rémlik, végül kapott egy üveg bort. Lehet, hogy még az órák alatt kellett volna odaadni neki, hogy néha meghúzza a butykost, és könnyebben viselje a szerencsétlenkedéseimet.
Bármilyen meglepő ezek után, azóta 22 éve vezetek baleset nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!