Szerettétek az általános iskolai osztálytársaitokat?
Figyelt kérdés
2022. aug. 24. 20:33
11/14 anonim válasza:
Utáltam az egészet igazából. Egy barátom se volt akire számíthattam volna bármiben is. De nem is tudom mire számítottak a szüleim is, akik egy olyan községben lévő suliba raktak, ahol egyedül én voltam az idegen. Ugyanis csak én buszoztam oda minden nap, a többiek meg már előbb is ismerték egymást, mert ők odavalósiak voltak.
12/14 anonim válasza:
Általános iskolában sok barátom volt, a többséggel jóban voltam. Csak egy olyan osztálytársam volt, akit nem kedveltem. A gimnáziumi közösség viszont nagyon rossz volt.
13/14 anonim válasza:
Nálunk pont, hogy utolsó évre fáradt meg az egész, sajnos. Előtte megúsztuk drámák, nagy veszekedések nélkül, viszont nyolcadikban nagyon széthúzott az osztály, és megromlott az osztályközösség.
Senkivel sem voltam rosszban, a többség inkább volt közömbös, de azért szerencsére akadtak olyanok is, akiket tényleg kedveltem és szívesen gondolok vissza a velük eltöltött időkre.
14/14 anonim válasza:
Volt egy legjobb barátom, akivel a mai napig jól elbeszélgetünk, ha látjuk egymást és volt néhány haverom
A többséget viszont nem kedveltem. Volt, akiket kifejezetten utáltam és megnyomorírották a mindennapjaimat, volt, akikkel csak szimplán nem voltunk barátok. Baráti köröm utolsó év legvégén hátba szúrt, ezért nem túl jó szájízzel hagytam el a helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!