Szerettétek az általános iskolai osztálytársaitokat?
Figyelt kérdés
2022. aug. 24. 20:33
A kérdező szavazást indított:
Igen, vagy a legtöbbet igen.
Nem, vagy a legtöbbet nem.
58 szavazat
1/14 anonim válasza:
Párat igen, többség közömbös volt.
3/14 anonim válasza:
Fuu én nagyon nem, falun jártam iskolába és ott csak azok a diákok számítottak valakinek, akik jó tanulók voltak, akik nem (köztük én is) azok le voltak nézve, hogy hülyék stb. Nem csak a diákok, de a tanárok részéről is bevoltak skatulyázva a nem jó tanuló diákok. Sokszor bántottak a hullámos hajam miatt is, hogy puli vagyok meg csúnya stb. Utáltam az általánost, később városban a középsulikban sose piszkáltak.
4/14 anonim válasza:
Jobban, mint a középsulisakat, de azért az osztály egy része nem volt olyan jó.
5/14 anonim válasza:
Kb 1-2 volt akit nagyon nem, a többi közömbös volt vagy kedveltem őket.
6/14 anonim válasza:
A középsulis sokkal rosszabb volt.
7/14 anonim válasza:
Nem mert folyamatosan bántottak. Nagyon aláásták az önbizalmam, nehezen sikerült összeszednem magam.
8/14 anonim válasza:
Jobb volt, mint a középsuli. Nem voltam társasági ember, ami általánosban nem volt baj, mert voltak akik így voltak. De középsuliban egy bulizós állatkertet kaptam. Na, itt totál ki vagyok rekesztve. Egész nap nem szólnak hozzám, és nekem sincs témám, mert egész héten az a témájuk, hogy mi volt a hétvégi bulin.
9/14 anonim válasza:
Nyolcadikra nagyon jó csapat lettünk. Idén lesz a 55. évfordulónk. 🙂
10/14 anonim válasza:
Én annó gyerekként szerettem, de néhány igazságtalan szituációra csak felnőttként jöttem rá hogy méltatlan volt a gyerekkori énemhez a részükről!
(ezért csak néhány emberrel tartom a kapcsolatot az akkori osztályomból!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!