Engem miért nem támogat senki ebben a konfliktusban?
Én és az osztálytársam gyűlöljük egymást.
Engemet a 30 fős osztályban ebben a konfliktusban senki, de ha jó indulatű akarok lenni kb az osztály fele mellettem van.
Konfliktus miért alakult ki?
Rivalizálás. Én magamat eléggé közösségen kívül helyezem magam, ebben az osztályban sok sérelem ért (utoljára választás, elfeledkezések stb), ez a fiú állandóan a legmenőbbeknek próbál puncsolni. Többször vissz nekik energia italt, kaját. Én őszinte vagyok, mindenki ugyanolyan büdöset sz*rik számomra attól nem lesz valaki jobb mert éppen népszerűbb.
A probléma az, hogy voltak barátaim is. Ez a fiú sajnos jobban tudott érvényesülni a társaságban, én szépen leválltam, kiátkozta onnan.
Konfliktus miben nyilvánul meg? Volt már pillangókésperdítés ha megvédtem magam, szarkeverés, magánéletemben való pofátlankodás.
Tavalyi év úgy zárult le, hogy a testvérem beleszólt a vitába felhívta telefonon és lefordította, kinyomta, aztán az apja hívott fel minket hogy fél a srác. Rosszul esik ez is miért nem én védtem magam?
Rosszul esik, megint ez lesz szeptembertől? Ilyen szar ember vagyok, ilyen szeretetre se méltó?
Konfliktus miért alakult ki?"
A konfliktus? Mi azt honnan tudjuk?
Megis válaszoltam ott, érthetőbb akartam lenni.
Ó, akkor már tudom, kitől kaptam tegnap privátban ugyanezt, csak az én anyum szerinte még k*rva is.
Pedig én is csak rákérdeztem dolgokra a pontosítás érdekében.
Tegnap megbánta, hogy kiírta a kérdést, meg meg mégis problémája van.
6 os
Itt már olyat is törölnek amit nem kéne, amit kéne meg fenn hagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!