Az ukránokat miért nem hibáztatja senki a háborúéért?
Figyelt kérdés
Ők is megszegték a minszki megállapodást. Ráadásul sem az orosz sem a magyar kisebbségnek nem adták meg az autonómiát,de még csak a nyelvhasználati jogaikat is korlátozták.2022. febr. 28. 05:25
1/19 anonim válasza:
Mondjuk mert nem ők támadták meg az oroszokat?
2/19 anonim válasza:
Mert ők nem tettek semmit. A ruszkik itt az agresszorok. Hol volt a minszki egyezményben hogy csak orosz irányítasú bábkormánya lehet Ukrajnának? Ja hogy sehol! Akkor miről beszélünk???
3/19 anonim válasza:
Aki, itt és most ezt nem látja, az barlangba lakott eddig? Vagy direktbe kell ezt is máshogy látni, mint a világ?
4/19 anonim válasza:
"Ráadásul sem az orosz sem a magyar kisebbségnek nem adták meg az autonómiát"
Donyeckben és Luhanszkban 38 ill. 39% az orosz kisebbség aránya.
5/19 anonim válasza:
Az, hogy az autonómiát nem adják meg, meg a nyelvhasználat politikai, jogi kérdések. Ezeket tárgyalásokkal kell megoldani, nem úgy, hogy lerohanom a másik országot, mert nem csinálja azt, amit mondok neki.
Itt az oroszok a katonai agresszorok, akik lebombáznak egy másik országot, ha az nem ugrál, ahogy ők fütyülnek.
6/19 anonim válasza:
Ukrajna és a NATO is megszegte az oroszokkal kötött egyezségüket. Az oroszok részéről ez reakció, nem akció. Én sem értem, miért látják az emberek ennyire fekete-fehéren a történteket. Igen, a háború szomorú és igazságtalan, de az ukránok bőven tehetnek erről. Pontosabban az Amerika által felpiszkált ukránok.
7/19 anonim válasza:
6-os, látod, mi meg sokan téged nem értünk, hogy magyarként, hogy tudod a ruszkikat védeni, de, hát lelked rajta! Én csak annyit üzennék, hogy RUSZKIK HAZA elvtárs!
8/19 anonim válasza:
6: katonai reakció arra lehetne, ha az ukránok megtámadták volna Oroszországot, katonailag behatoltak volna orosz területekre. Ilyen nem történt, az agresszor Oroszország rohanta le a szomszédját.
9/19 anonim válasza:
Nem védtem sehol sem az oroszokat. Tényeket közöltem.
10/19 anonim válasza:
Aki azt mondja, hogy az ukránok semmit se csináltak, azoknak üzenem, hogy járjanak utána a 2014-es odesszai lincselésnek, 48 kelet-ukrajnai orosz esett áldozatul a ukrán-soviniszta akciónak. És még azt nem is emlitettem, hogy az ukránok alapból hogyan bánnak az országukban a kisebbségekkel. Nem, egyáltalán nem ártatlanok az ukránok és nem kell őket sajnálni, maguk alatt vágták a fát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!