Milyen durva/ocsmány/undorító dolgok szoktak történni egy egyetemi kollégiumban?
Egyetemi kollégisták milyen durva, vagy ocsmány dolgokat szoktak művelni a kollégiumban? Kinek milyen emléke van? Mi volt a legrosszabb/legcsúnyább dolog, amivel szembesülni kellett a kollégiumban?
(Egy ismerősöm lesz ősztöl kolis, azért kérdezem, onnan jutott eszembe)
Nem tudom, mi számít neked ocsmány dolognak. Amiket én utáltam az egyetemi kollégiumban:
Lopták a kaját a folyosón levô közös hûtôbôl. De úgy, hogy vasárnap délután négykor betettem az otthonról hozott, alufóliába csomagolt rántott csirkét a hûtôbe. Két órával késôbb vacsorázni akartam belôle, és már nem volt ott. Késôbb emiatt szobatársammal vettünk egy kis hûtôt a szobába, mert sose tudhattad, megvan-e még a kajád, vagy nincs.
A szinten a vécében két fülke volt. Reggel mindig vágni lehetett benne a cigifüstöt. De volt olyan is, hogy reggel akarok vécére menni, de mindkettô foglalt. Várok, várok, várok... majdcsak kijön valaki... Egyszer csak hallani, ahogy az egyik fülkében valaki az újságot lapozza... Hát kedvem lett volna rárúgni az ajtót, ne ott olvasgasson már.
Aztán persze volt, hogy buli után valaki odahányt a folyosóra. Egyszer meg a kukákat borogatták ki az erkélyen, úgy, hogy az egészet beterítette a szemét.
Ez orvosi egyetem kollégiuma volt amúgy.
Én gimis koliban láttam guszta dolgokat. Szar a falon, véres tampon a mikróban, szobatárs használt betétje az én íróasztalomon, penész szobatársam polcán, szar a wc fülke kukájában, fos a folyosószőnyegen. És akkor ez az a tagintézmény volt, ahol az elitnek számító sulik diákjai vannak. :D
Ezek után a jól szabályozott középiskolai kolis tapasztalat után pöppet parázok az egyetemitől. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!