Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért utál a töri tanárom?

Segitseg kérdése:

Miért utál a töri tanárom?

Figyelt kérdés
Konkrétan ha látja, hogy vele szembe megyek átmegy az utca másik oldalára, vagy ha nem tud „elmenekülni”, köszönök neki, mert ugye muszáj, akkor meg csak vigyorog, volt olyan, hogy órán mindenkinek fel kellett olvasni egy részletet a könyvből és engem kihagyott (mondjuk ez nem volt baj, mert ilyenkor mindig szorongok xD). Sosem volt hozzá egy rossz szavam még a háta mögött sem, és szerintem még a nevemet sem tudja, egyébként középiskoláról van szó, nem tudom ez mennyire számít, mármint ilyenkor már lehet utálni a diákokat pusztán a kisugárzásuk miatt (legalábbis ezzel szoktak nyugtatni) és nem érdekelne, ha nem érintene ennyire érzékenyen, ha utálnak. Szerintetek?

2022. júl. 29. 11:08
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
en tuti megkerdeznem tole😀
2022. júl. 29. 11:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát azt lehet nem merném xD valószínűleg valami olyasmi választ kapnék, hogy nem utál, vagy hogy csak úgy tűnik, vagy nem tudom
2022. júl. 29. 11:18
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
pedig szerintem jo taktika, mert nem szamit ra es igy kellemetlen helyzetbe tudod hozni. utana mar lehet nem is utalna
2022. júl. 29. 11:44
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Talán roma vagy, vagy romás beütésű?
2022. júl. 29. 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy leírásod alapján nem egyértelmű, hogy utál. Inkább vagy tart tőled (ezért kérdeztem, hogy roma vagy-e, mert ha igen, vagy legalábbis "romás" kinézetű, akkor lehet, a rossz tapasztalatok miatt tart tőled, pl. elkerül, nehogy kizsebeld, illetve nem "dolgoztat" órán, nehogy panaszkodj otthon, és bemenjenek a szüleid meg a "kiccsalád" hőbörögni). Vagy az is elképzelhető, hogy vonzódik hozzád, beléd esett, és hogy nehogy bonyodalom legyen belőle, inkább kerül téged.
2022. júl. 29. 12:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az, a legkevésbé sem (én nem rasszizmusból emelem ki ennyire)
2022. júl. 29. 13:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Huh, az a legutolsó mondat elgondolkodtatott rendesen, de azt sem hiszem
2022. júl. 29. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!