Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szeretném magántanuló lenni....

Szeretném magántanuló lenni. Ez hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

Az oka annak, hogy miért akarok magántanuló lenni, az az, hogy nem érzem jól magam az osztálytársaimmal, meg az iskolában. Mindig nagyon szorongok, rosszul vagyok, illetve nagyon stresszelek. Az sem segít, hogy én vagyok az osztály nagyjának a boxzsáka, akibe akkor ütnek bele amikor csak akarnak - persze nem szó szerint.

16/L

2022. júl. 9. 23:48
 1/8 anonim ***** válasza:
19%

szia

leszel a barátom?

2022. júl. 9. 23:49
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Már nincs olyan, hogy magántanuló csak nagyon indokolt esettben.

A tiéd nem.az

2022. júl. 9. 23:55
 3/8 anonim ***** válasza:
42%

Ezt meg kell beszélned a szüleiddel mert ehhez kell az ő engedélyük is.

Valamint remélem hogy azt tudod hogy bizonyos időközönként ellenőriznek és ha nem úgy teljesítesz akkor mondhatják hogy nem lehetsz magántanuló.

Amúgy kellő információt az iskolád tudna szolgáltatni. Ha olyan az osztályfőnök akihez szívesen fordulsz segítségért vagy úgy érzed megbízható akkor megkérdezheted őt is.

2022. júl. 9. 23:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, hogy magántanuló, már nincs, egyéni tanrend van, amit úgy tudom, csak nagyon indokolt esetben adnak meg.
2022. júl. 10. 08:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Amennyire tudom a barátnőm gyerekeitől balami nyomtatvány kell hozzá és nagyon indokolt eset (pl súlyos beteg vagy).
2022. júl. 10. 22:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy muszáj leszel ezt valahogyan legyőzni magadban mert sajnos dolgoznod is kell majd és ha a személyiségedből adódóan vannak ilyen problémáid akkor az a munkahelyen is kijön.

Tehát el nem menekülhetsz örökké.

Próbálj meg egy másik suliba átmenni esetleg.

2022. júl. 12. 20:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tényleg le kell küzdened. Ha a munkahelyeden is folyamatosan menekülni fogsz, egy idő után elutasítanak az új munkahelyek, mert túl sokszor váltasz.
2022. júl. 12. 22:58
 8/8 anonim válasza:
100%
Esetleg másik iskola nem jöhet szóba? Azt könnyebb elintézni, és legalább tiszta lappal indulnál az új osztálytársaid felé.
2022. júl. 17. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!