Szeretném magántanuló lenni. Ez hogyan lehetséges?
Az oka annak, hogy miért akarok magántanuló lenni, az az, hogy nem érzem jól magam az osztálytársaimmal, meg az iskolában. Mindig nagyon szorongok, rosszul vagyok, illetve nagyon stresszelek. Az sem segít, hogy én vagyok az osztály nagyjának a boxzsáka, akibe akkor ütnek bele amikor csak akarnak - persze nem szó szerint.
16/L
Már nincs olyan, hogy magántanuló csak nagyon indokolt esettben.
A tiéd nem.az
Ezt meg kell beszélned a szüleiddel mert ehhez kell az ő engedélyük is.
Valamint remélem hogy azt tudod hogy bizonyos időközönként ellenőriznek és ha nem úgy teljesítesz akkor mondhatják hogy nem lehetsz magántanuló.
Amúgy kellő információt az iskolád tudna szolgáltatni. Ha olyan az osztályfőnök akihez szívesen fordulsz segítségért vagy úgy érzed megbízható akkor megkérdezheted őt is.
Az a baj,hogy muszáj leszel ezt valahogyan legyőzni magadban mert sajnos dolgoznod is kell majd és ha a személyiségedből adódóan vannak ilyen problémáid akkor az a munkahelyen is kijön.
Tehát el nem menekülhetsz örökké.
Próbálj meg egy másik suliba átmenni esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!