Hogy bírjam ki a sulit, ha nincsenek ott barátaim?
Másodikos vagyok a gimnáziumban. Tanév elején volt egy osztálytársam, akivel jóba voltam. Nem voltunk legjobb barátnők, inkább haverok voltunk. Az említett lány elkezdett mással barátkozni. Ezzel együtt elkezdett engem is hanyagolni. Mostanra már sz*rik a fejemre és csak akkor beszélgetünk, mikor én szólok hozzá.
Ezért az osztályban egy barátom sem maradt. És sajnos nem tudok kihez csapódni, mivel már kialakultak a klikkek és úgy érzem egyikbe se férek bele. Nagyon rossz érzés. Főleg, hogy a szüleim egyfolytában mondják, hogy barátkozzak, mert, hogy a gimis évek az legmeghatározóbbak. Én úgy érzem, hogy ezek az életem legrosszabb évei.
Nem tudom, hogy bírjam ki. Iskolát nem szeretnék váltani, mert nem vagyok valami jó tanuló ( matek), és nem tudom, hogy átvennének.
A kérdésem az lenne, hogy, hogy bírjam ki ezeket az éveket. Bármi tipp, tanács, javaslat, mert folyton ezen kattog az agyam.
( Bocsi, ha panaszkodnék, vagy nyavalyognék, de már az iskola gondolatától is rosszul vagyok)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Azóta találtam az osztályban egy- két embert, akivel tudok beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!