Másodévesként egyetemen nincsenek barátaim ? Lány vagyok.
Múltfélévben megismertem 2 lányt nagyon jóban lettünk, de most mindketten kiíratkoztak az egyetemről.
Sajnos azt látom, hogy az évfolyamban a klikkek már kialakultak, nem szívesen vesznek ha megpróbálok beszélgetést kezdeményezni. Szinte minden szünetemet egyedül töltöm. A tanterembe is oda ülök ahol egy-egy hely kimaradt. Olyan rosszul érint. Az sem segít, hogy albiban élek, tehát nem vagyok kolis, nem tudom kikényszeríteni a társaimból, hogy kommunikáljanak velem... Mit csináljak ? :(( nagyon szomorú vagyok emiatt. Csoportmunkáknál szintén oda megyek ahol még van egy-egy hely... de olyan megalázónak érzem. Pedig próbálom emésztgetni és elfogadni a tényt, hogy ezen a szakon nem is lesznek már barátaim... Tudnátok pár dolgot mondani amivel elüthetem a szüneteimet és jobb kedvem lesz ? :)
"Csoportmunkáknál szintén oda megyek ahol még van egy-egy hely... de olyan megalázónak érzem"
Miért lenne megalázó? A csapattársaiddal is simán tudsz barátkozni, nem?
Szerintem, sokat dobna, ha koliban laknál, ott a szobatársaiddal tudnál barátkozni meg a kolis szomszédokkal is.
A csapattársaiddal is próbálj meg barátkozni, ez egyáltalán nem szégyen, bár ebben én is hasonló helyzetben vagyok, mint te...örülök, ha hozzám szólnak vagy ha elmegyunk kávézni csapatostul. :)
Végezetül,...melyik egyetemen tanulsz? Ha ugyan azon, akkor szívesen baratkoznék veled és akár bemutatnám az én kolis barátaimat, hogy legyen kikhez tartoznod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!