Itt ulok evzaro elott 25 perccel a wc-n, amit nem tudok lehuzni mert nincsen viz. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Itt hagyni nem akarom, de egy tanarhoz sem akarok odamenni, hogy elnezest, nem tudtam lehuzni a WC-t mert nincsen viz. Vagy csak hagyjam itt?2022. jún. 24. 15:06
1/21 A kérdező kommentje:
vagy csinaljak egy kamu email cimet es irjak az iskolanak, hogy elnezest kerek de nincs viz es nem tudtam lehuzni a wc-t kerem intezkedjenek mert nem akarom, hogy egesz nyaron buzologjon.
2022. jún. 24. 15:11
2/21 anonim válasza:
Ha nincs víz az nem a te hibád, így nem lehet belőle bajod ha jelzed az illetékeseknek, pl.: tanárnak, karbantartónak vagy akit találsz. Addig meg muszáj leszel otthagyni a wc-t.
3/21 anonim válasza:
Szerintem álj ott mellette amíg lesz víz, vagy addig köpködd, hátha leviszi.
5/21 A kérdező kommentje:
Nem, raontottem az osszes folyekony szappant, hogy ne legyen budos es ott hagytam
2022. jún. 24. 15:23
6/21 anonim válasza:
Végül is, az is egy megoldás.. :D
7/21 anonim válasza:
Kerj egy vödröt a takarítótól, ereszd tele a csapnál vízzel, és öntsd rá. Attól majd lemegy.
(egyszer elromlott itthon a WC lehúzzókája szóval így kellett megoldani a dolgot, és tényleg működik, nem fog tulcsordulni a wc, vagy ilyesmi)
8/21 anonim válasza:
7. Aztán hogyan ha nincs víz?? Gondolod ha a wc-nél nincs víz akkor a csapnál van?
10/21 anonim válasza:
#9:
Hát akkor te nem igazán vagy komplett, már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!