Pintér Sándor zártkörű eligazítást tartott: Nem lesz béremelés az oktatásban? Na tanárok és most mi lesz? A semmin kívül? Sztrájk vasárnap délután kettőkor 100 fő részvételével?
“…a Fideszt támogatók átlagéletkora 45 év, relatív többségük szakmunkásképzőt végzett, illetve majd kétharmaduk kisebb városokban vagy községekben él.”
A fidesz/kdnp-re az alacsony végzettségű, alacsony értelmi képességű, hiszékeny, információhiányban “szenvedő” és a haszonleső emberek szavaznak.
22. Velük nem lett volna meg a kétharmad. Mégiscsak kellett a sok értelmiségi és fiatal szavazók szavazata is, utóbbiakat egyszerűen nem értem.
Ami az oktatást illeti:nagyon kevés pályakezdő marad a pályán, pedig ők már jó módszertani és szakmai oktatást kapnak.
A kormányzat már belengette a csoportbontások megszüntetését. Szép lesz, amikor angol órán a gyerek egyszer sem tud megszólalni, mert nem jut rá idő. Meg ha nem lesz elég matek-fizika- és ma már bármely szakos tanár, akkor 40-50 fős órák lesznek,sima előadások. Aki érti az halad, aki meg nem, megy a magán tanárhoz, már, ha tud fizetni.
A társadalom nagyon pedagógus ellenes nem látják mi a tét, nem tudnak leszakadni a rengeteg szabadság van a tanároknak mantráról.
23-as.
De, bőven elég volt az a létszám.
8 millió szavazóból 3 millióan szavaztak a fideszre.
Így lett meg a kétharmad.
NER-es oligarchiák, sportolók, állami-minisztériumi dolgozók (nehogy kirúgják őket), romák, vidéki nyugdíjasok, illetve a határon túliak száma elég volt a 3 milliós létszámhoz.
Beszéltem pedagógusnak tanulókkal.
Mondták, hogy továbbra is elfojtják a kreativitást, szar-elavult módszertanok vannak.
Szakmai oktatás egy nulla. Butaság, ami írsz.
Példa:
Még az olvasási technikákat sem ismerik a pedagógusok, pedig van többféle.
Matematika tanárok még általános probléma megoldási (módszertan) könyveket sem ismerik, pedig van. E helyett sablonos feladatmegoldást erőltetik még mindig.
Rossz látásmód, rossz-elavult tananyag, nem tantárgyhasznosító közoktatás, hanem droid képzés folyik.
Angol-töri, igazad van, az már lefedi a teljes oktatást.
🙈
27-es válaszoló.
24-es válaszomat általánosságban fogalmaztam meg, amit te sem tudtál megérteni, ha már szövegértés. A te szakod is droid képző.
Egy példa, hátha sikerül felfognod.
Mert sajnos nem így oktatják a középiskolában.
De kétlem, hogy látnád összefüggéseibe a világ történéseit.
A történelmet a jelen felöl kell oktatni, mert arról van fogalma a jelenlegi generációnak, majd visszafelé haladva az időben, összehasonlításokat kell végezni a jelen korral, hogy lássák, hogy minden politika, azaz érdekek, ellentétek, megtévesztések, álcázások, félrevezetések, összeesküvések, csalások, hazugságok, árulások, stb.
De akkor kiderülne, hogy a patkányforradalmárok unokái ülnek a parlamentben. Ezért nem így oktatják a történelmet, mert akkor a gyereknek lenne valóság fogalma.
+ a történelmet a fizika, hadtudomány, kémia, biológia szemszögéből is elemezni kell, hogy lássa a diák a kapcsolatokat a történelem és a tudományok között.
Na ezt így a droid képző szakodon nem tanítják, ahogy a középiskolákban sem.
Szóval ne erőlködj nekem, mert nem fog menni.
Mert pl. a történelemtanárok legnagyobb része egy droid, szellemi betanított munkás.
Ilyen ossza nekem észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!