Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanárok! Ti szoktatok érdeklőd...

C728 kérdése:

Tanárok! Ti szoktatok érdeklődni a volt tanítványaitok felől? Pl. Üzenetben ráírtok stb.

Figyelt kérdés
2022. jún. 13. 10:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
7-es mekkora hülye. Rengeteg tanár leszokott feküdni a diákjaival amikor végre elballagnak, csak szólok.
2022. jún. 18. 08:44
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#11-es, az egy dolog, hogy egyesek mit csinálnak a valóságban. #7-es az illemről beszélt. És szerintem sem illendő dolog a tanítványokra ráírkálni. Ha a tanítvány tájékoztatja a tanárt a sorsáról, akkor nyilván illik szóba állni vele. De egy tanárnak nem illik kezdeményezni ezt a diskurzust. Tudod vannak írott és íratlan illemszabályok. Amit vagy betartasz vagy nem. Ha a 'vagy nem' kategória jutott osztályrészül, akkor esetleg nem érted miért tartanak mások esetleg tolakodónak, vagy neveletlennek, vagy faragatlan tuskónak.

A munkahelyemen én is furcsán nézek az olyan nálam 40 évvel fiatalabb suhancra, aki, amikor találkozunk, ő nyújtja a kezét a kézfogáshoz. Ez ugyanis illetlenség. Csak ő nem tud róla...

2022. jún. 20. 09:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha tanar lennék, pl osztályfőnök, biztos érdekelne a tanítványaim sorsa. Nekem is jólesett, mikr találkoztam egy régi tanarral és siman tudott kérdezni, mi lett az egyetem utan, szüleim jól vannak-e, összejár-e még a banda, satöbbi. Nem feltétlen kell mindent és mindenkit kitörölni.

Ugyanígy fordítva, rá akartam keresni egy volt tanárra, beszélgetni vele egy jót, de mar nem tudtam, egy éve meghalt. Nagyon rossz érzés volt.

2022. jún. 22. 19:32
 14/14 anonim válasza:
Engem sok volt tanulóm " megkeres"! Érdeklődnek, a hogylétem felől, hogy tellnek a nyugdíjas éveim,van aki megkeres személyesen, nagyon sokan külföldön élnek! Hatalmas boldogság, hogy sikeres, boldog családapák!
2022. jún. 23. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!