Hogyan viselkedjek az osztálytársammal aki nyilvánosan megalázott?
Hasonló korúak voltunk, amikor az egyik srác rá volt kattanva a szóviccekre.
Osztálykiránduláson mindenkit megkérdezett, mi az észak ellentéte? A dél.
Tök jól szórakozott, csak mi nem értettük, hogy mi olyan mókás. Ő is azon nevetett, hogy mennyire nem érti senki, hogy mi baja.
Volt egy Adélunk. Lassan, de leesett mindenkinek a "poén", de ettől nem lett viccesebb.
Egyébként engem simán le is hülyéznek a legbáránylelkűbb kollégák is, ha valami kegyetlen viccet sütök el.
De attól még nem akarom egyiket sem levegőnek nézni.
Ne haragudj meg, hogy ezt írom, cdak tanàcs, ha akarod megfogadod, ha nem nem. Jó szàndékból írom.
Sok kérdésedet/vàlaszodat olvastam már és a megfogalmazásaidból és abból, amiket írsz az jön le, hogy egy 10 éves gyerek írja. (Pl. màsik kérdésben David Bisbalra azt írod bácsi. Szerintem egy 17 éves sem bácsiz le egy énekest, aki nem öreg.) Próbálj meg egy kiceit felnőni, elvileg (ha igaz a korod) jövőre felnőtt leszel.
A kérdésre válaszolva pedig nem értem mi köze mindenhez Janinak. Ez az északi sarkos se nem sértő, se nem vicces. Max. az óvodàban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!