Ha pénteken jegylezárás volt akkor jún 15-ig mi értelme van bejárni? jegyeket már nem fog kapni senki, a hiányzásokat is lezárták
Figyelt kérdés
2022. jún. 7. 00:35
11/16 anonim válasza:
Mi értelme van?
Hogy ne Anyádnak kelljen vigyázni rád, és addig is nyugodtan dolgozhasson, hogy nem csavarogsz...
12/16 A kérdező kommentje:
Én akkor se csavarognék ha fizetnének érte, otthon GTA-zni 1000x jobb
2022. jún. 9. 09:59
13/16 A kérdező kommentje:
Egyébként 19 évesen nem hinném hogy bárkinek is vigyázni kellene rám....
2022. jún. 9. 11:23
14/16 anonim válasza:
Mondjuk 19 évesen már nem kellett volna leerettsegizned?
Egyébként tényleg full retard az oktatási rendszer, nagy része burokratikus ongerjeszto szabályrendszer, tényleg nem kellene hogy ugyanaz vonatkozzon a 14 és 19 evesekre.
15/16 A kérdező kommentje:
Nem mindegy mikor érettségizek? szerintem full lényegtelen. A kérdés az volt hogy MI ÉRTELME bejárni jún 15-ig, arra válaszolj. amúgy nem mentem be, mert minek?
2022. jún. 9. 11:54
16/16 anonim válasza:
Ha 7 évesen kezdi a sulit és egyszer megbukott vagy 5 osztályos gimibe jár akkor 20 évesen fog érettségizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!