Kellemetlenül érzem magam az autósoktatóm közelében. Ez már zaklatásnak minősül?
10.órámat veszem és egyre többször kapom tőle a megjegyzéseket. Pl. ha 20 éves lenne lehetnénk szerelmesek egymásba, hogy a lábaim ékszerek, amik férfi nyakba valóak vagy éppen csak annyit, hogy milyen szép fiatal vagyok. Kicsit megrémít. Néha megfogja indokolatlanul a kezem és a combom és random átkarol vagy mondja, hogy nézzek a szemébe. Minden óra előtt retenetesen gyomoridegem van és a szüleimnek egyáltalán nem merek róla beszélni. Lehet csak túlreagálom, de annyi szörnyűség történik ebben a világban. Egy 60 év körüli pasas egyébként, aki már vagy 35 éve oktat és valójában nagyon empatikus és toleráns tud lenni meg türelmes, nem akarok kitolni vele és a feleségét is ismerem, aki szintén nagyon kedves. Mégis mit kellene tennem?
17/L
Szerintem elsöre nem kell senkinek sem szolnod, illetve neki kellene visszaszolnod, tedd nyugodtan helyre. Pl: "ha 20 éves lenne lehetnénk szerelmesek egymásba" Válasz 1: Kedves oktatom! Ez a vonat magánál már vagy 40 éve elment! Vegye már észre! Maradjunk csak a fizetett oktatásnál!! Válasz 2: Nekem nagyon borzaszto lenne kihagynom a következö 40 évemet csak azért, hogy közel azonos koruak lehessünk. Maradjunk csak a fizetett oktatásnál!! Válasz 3: Van korban hozzám illö barátom, inkább öt választom. Maradjunk csak a fizetett oktatásnál!! Válasz 4: Na és mit szolna hozzá Piri néni, a kedves felesége? Maradjunk csak a fizetett oktatásnál!!
Csak azért mert 17 évesen már meg kell tanulnod kezelni az ilyesmiket, megvédeni magad a nem kivánatos közeledésektöl.
Sose gondoltam volna, hogy a jogosítvány megszerzése ilyen jellegű atrocitásokkal járna, ezt valahogy sehova nem tűzték ki..
Ne normalizáljunk már egy ilyen helyzetet. Én egyébként az esetek nagy részében egy határozott lány vagyok, de ez sok volt számomra. Úgy gondolod ezaz egy lépés határoz meg engem? Ne szemelykedjünk, nem látsz a sorok mögé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!