Ez minek minősül? Mit tegyek?
Nos,az iskolánkban mi vagyunk a legszélsőségesebb osztály,tehát a lenti eseményeket így nézzétek,köszönöm.
Ugye mint minden gyerekközösségben,itt is a hülyéskedés minden napos,a másik szivatása vagy ugratása is (például az egyik gyerek anyja a szülőin kiborult,hogy mennyit bántják a lányát,konkrétan felsorolta a főbb piszkálódásokat...).Természetesen mindenki természetesnek veszi ezt,de mi már teljesen átestünk a ló túloldalára,komolyan.
De nem is ez a lényeg.Hanem hogy van egy lány,aki folyton baromkodik,vagyis rám csimpaszkodik,ölelget,nem hagy békén,meg megkergül. Ezt még okés,mert valahogy levakarom (szó szerint) magamról.De az már sok nekem,hogy konkrétan elmentem mosdóba,ez a vadbarom meg átnézett a másik fülkéből.Szerencsére volt annyi megérzésem,hogy ezt fogja tenni,ezért már a pulcsim tökéletesen eltakarta felülről a látványt.
Jó,ez nagyon viccesnek tűnik,meg ilyesmi,de ez már nem minősül valamiféle zaklatásnak basszus? De mégsem mehetek oda az ofőmhöz,hogy nem száll le rólam a csaj,kissé abszurd lenne,mivel már olyan korban vagyunk,ahol a problémáinkat magunknak kellene megoldani (nagyjából).
De mégis mit tegyek?Ezt nem tudja a környezetemben senki komolyan venni,kivéve a szüleim,de ha lehet,ebből nem csinálnék nagy ügyet,csak magunkat égetnénk vele...
13/L
Tudod mit jelent a bullying? Nézz utána.
"Legszélsőségesebb osztály"
-Tehát ez felment titeket bármi alól?
"ugye mint minden gyerekközösségben,itt is a hülyéskedés minden napos,a másik szivatása"
-Attól, hogy ez így van, még nem ez a normális. Fel nem tudjátok fogni, hogy milyen károkat tudtok okozni azzal, hogy SZERINTETEK viccesen szívatjátok a másikat.
Egy olyan kérdésem lenne irányodba, hogy ha szerinted is természetes, hogy kvázi állatok módjára viselkedtek és nem tisztelitek a társaitokat, akkor téged miért kellene most sajnálni?
Te is ennek vagy a részese és mégsem teszel semmit ellene, hanem ugyanúgy basztatod a többieket.
Az iskola vezetőségét/osztályfőnöködet igazán fel kellene már ébreszteni, mert ez nem egészséges szituáció.
Csóri szülőt is, aki próbált felszólalni a gyermeke iránt, semmibe nézed. Amennyiben nem tudod komolyan venni egy másik társad anyukáját, akkor miért kellene bárkinek is a tiédet komolyan venni?
Ti gerjesztitek ezt és ti (ha már az iskola nem tesz semmit) tudjátok leállítani. Ideje lenne.
Kedves #5-ös!
Én sajnálom,hogy az osztály része vagyok.De a hülyeségeiket nem terjesztem,már megbocsáss!
Tudom,hogy milyen lehet annak a lánynak,mert képzeld, az első éveimben hasonló cipőben jártam,de kiküzködtem magam a s++rból,és nem azzal,hogy ugyanolyan állattá váltam,mint a többiek,ahogyan te mondod.
Igen,tudom,hogy ez nem helyes.És anno a tanárok is szerettek volna tenni a lányért valamit amúgy.
Ezt a csorbát már nem lehet kiküszöbölni,vagy alig. A tanárok sem tudnak ellene tenni semmit.Semmi külső személy. De az a gáz,hogy osztály vagyunk,de rohadtul nem közösség. És ezért senki nem tud felszólalni,mivel nincsen kinek. Klikkesedve vagyunk félig-meddig.
A saját barátaim,akikhez tudnám mondani azt,hogy ne szivassák a másikat,nem is teszik. Tehát itt már csak a szülőn múlik minden.Ha a szülő nem beszél a gyerekkel,akkor nem lesz semmi,minden martad ilyen ramatyul.Félre vannak nevelve többen náluk,én nem tudok ellenük tenni semmit.
És a lány anyukáját nem nézem le.Megpróbál tenni az ellen,hogy a lánya jól érezze magát,de ő csak a saját gyerekére lehet befolyással,illetve max. az osztálytársak szüleire (ugye szülői értekezleten mondta ezeket). De gondolj bele!Ha egy piszkálódó gyereknek nem érdeke a másik ember lelki állapota,akkor az anyjáé,szüleiének az lenne?
Mondom,ez az egész terv fuccsba ment.
De azért kössz.
Ha már ennyire felnőttesnek véled magad, akkor cseveghetsz is vele erről akár...vagy...
elkezded kicsit távol tartani magadtól egy új kölnivel vagy nem kölnized magadat s izzadsz;)
A nem fürdés elég meredek, de eszköz a célért:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!