Elmennél így az osztálytalálkozóra?
Szerintem se menj inkább. Ha már csak a gondolatától is ilyen erős érzések keringenek benned, jobb lenne, ha nem mennél oda, amikor ezek sokkal inkább felerősödhetnek. Emlékek is újra eláraszthatnak, rosszabb esetben újra átélheted.
Egyfajta lezárás tényleg nem lenne rossz, de nem ilyen áron.
Ha nem akarsz, akkor nem mész.
Én már most tudom, hogy egyikre se fogok menni, pedig még csak egyetemista vagyok. A franc kíváncsi azokra a gyökerekre...
A helyedben nem mennék el.
Az osztálytalálkozó szerintem azoknak való elsősorban, akik élvezték a középiskolás éveket, és nosztalgiázni szeretnének. Szerintem teljesen érthető, hogy ők szívesen járnak osztálytalálkozóra. Illetve a másik kategória még az, aki el akar dicsekedni, hogy milyen jól alakult az élete (ami vagy igaz, vagy nem).
Eleve az egész osztálytalálkozó intézménye kicsit olyan alakoskodó számomra. 4-6 évig hétkönap kvázi össze vagy zárva 30-35 emberrel, de az esetek többségében olyan szinten klikkek vannak, hogy sokukkal az évek alatt jó, ha 5 mondatot ha beszélsz. Majd 10 évente összeülnek ezek az emberek egy vacsora erejéig, és úgy tesznek, mintha őszintén érdekelné őket, hogy mi van másokkal (akikkel 4-6 évig szinte nem is beszélt, és suli után se volt semmilyen kontakt). Nem tudom, ennek mi értelme, ha valaki sorsa tényleg érdekel, kontaktálni tudom osztálytalálkozó nélkül is.
Én a helyedben nem mennék. Így semmi értelme.
Egyébként ugyanebben a cipőben járok, csak nekem most lesz az 5 éves gimis osztálytalálkozó. Vannak emberek akikkel jóban voltam/még mindig vagyok, viszont másokkal sok konfliktusom volt. Van 1-2 ember, aki ki nem állhat, mondjuk az érzés kölcsönös. Én lehet elnézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!