Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit szóljak be meg vissza egy...

Mit szóljak be meg vissza egy nagyon idegesítő lánynak a suliban? Mindig nevet rajtam, mindenbe beleszól/mindenért megszól. Röhög egész nap mint a fakutya a buta barinőjével együtt.

Figyelt kérdés
Milyen nagyon jó durva beszólások vannak amitől életre elmegy a kedve az engem csúfolástól, kinevetéstől? Én is lány vagyok.

2022. máj. 19. 08:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Küld el az anyjába, ha nem szólsz semmit sosem hagyja abba.
2022. máj. 19. 17:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Tudom hogy már jó pár hónapja írtad a kérdést, de azért válaszolok, hátha valakinek segíthet. Sajnos kifejezetten hirtelen haragú vagyok, könnyen elvesztem a fejem. Pár éve volt egy lány az osztályban (egyébként most is osztálytársak vagyunk) akivel nagyon nem jöttünk ki jól. Gyűlöltem őt, egy becstelen kis kavarógép volt. Folyamatosan szította a feszültséget az emberek között. Szét akart robbantani barátságokat. Nagyon durva indulatok voltak bennem akkoriban. Olyan dolgokról fantáziáltam, hogy lerúgom a lépcsőn meg a falhoz verem a fejét (néha már én is megijedtem magamtól), de annyi eszem azért volt hogy ne tegyem meg. És tudod milyen hálás vagyok érte! Pár évre rá a lány teljesen egyedül maradt, mert mindenki utálta a nárcisztikus személyisége és a tisztességtelensége miatt. Nagyon tisztán él bennem egy kép még 5-ik osztályból. Az összes lány boldogan játszik az udvaron a barátnőivel, ő pedig egyedül áll a falnál és nem tud hova menni mert nincsenek barátai. Na akkor egy kicsit megsajnáltam. De teljesen magának kereste a bajt! Most már javult a helyzet, van egy barátnője, de ő is csak érdekbarát.

Tanulság: az ilyen emberek mindig pórul fognak járni mert kiveti őket a társadalom. Ne keresd a konfliktust azzal a lánnyal mert neked lesz rossz. Próbáld meg megbeszélni a dolgot a barátnőiddel és a szüleiddel (nekem nagyon sokat segített akkoriban, hogy mind mellettem álltak), és a legfontosabb: ne veszítsd el az önuralmadat! Remélem valamit tudtam segíteni :)

Egyébként azóta javult a dolog valamennyire?

2022. aug. 1. 11:12
 13/13 A kérdező kommentje:
Szia az a lány csak az iskolában olyan undok. Szerencsére sulin kívűl nem nagyon taliztam vele eddig a nyáron max. 3 szor pedig egy váosban lakunk, ha lát köszön meg integet azt hinné az ember hogy jó barik vagyunk pedig pont ellenkezőleg.
2022. aug. 4. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!