Hogyan tudnék leállítani egy idegesítő (bunkó,paraszt) fiút?
Nevess rajta. Jobbat nem tudsz tenni.
Engem is piszkáltak, majd megtanultam. Ha azt látja rajtad, hogy egy cseppet sem idegesít akkor abbahagyja.
A másik pedig, hogy légy bátor és ne feltétlenül itt kérj “segítséget”. Feltételezem vannak szüleid és az iskoládnak pszichológusa :)
Klisének hangzik, de nagy igazság: ha látja rajtad, hogy a legkevésbé sem érdekel a beszólogatása, akkor abba fogja hagyni, mert már nem fogja megkapni azt az elégtételt hogy felidegesít.
Úgyhogy, mielőtt annak állnál neki, hogy a másik embert megneveled/megváltoztatod, elsődlegesen a saját reakcióiddal legyél elfoglalva.
"de SAJNOS nem lehet"
Aztán miért? Ki tiltja meg?
Vmi humorosat kell beszolni,amin te is nevetsz.
Azert szol be,mert tetszel neki.
O: -De csunya vagy.
Te: Sikerult mar osszeguberalnod egy sztk szemuvegre?
B)
Ne vard meg,amig megszolal. Te szolj elsonek!!
Sikerult mar osszeguberalnod egy sztk szemuvegre? Vagy a csorok vaksika eletet eled?
Kovetkezo:
Vettel mar fehet botot?
Vettel mar vakvezeto kutyat?
Sorosuveg vastagsagu lesz a szemuveged?
Mindig a sajat fegyverevel kell legyozni az illetot. A szavaiba belekotni. Kinevetni,miutan benyogtel egy poent.
Kerits egy nagyon helyes meno sracot es jojjon erted parszor,amikor latja ez a kis nyomorult bunko beszologatos.
Masik valtozat:
O:-De csunya vagy.
Te: - Milyen szepfiu a xy (masik osztalytarsatok) , te mert vagy ilyen elb.szott ?
B valtozat: Milyen szepen kigyurt xy,te mert vagy ilyen kis nyeszlett?
Engedd, hogy végig mondja a baromságait. Aztán kerek szemekkel nézz rá és csak ennyit mondj:
"Bakker. Ezt végig nekem mondtad?"
Vagy a másik örökzöld:
"Te látsz engem?!"
Elég sokszor nem jön be suliba. Azok nekem a legszebb napok.... Amúgy egy kis duci alacsony gyerek és olyan a szája mintha fel lenne töltve...
#3 biztos hogy szólna az igazgatonak vagy az apjanak(😂 szokása). Mindig hogyha valaki "megveri" vagy beszól neki (fiúk) akkor rohan az apukájához hogy lerendezze😂😂neha olyan szanalmas tud lenni...nagy a szája oszt közbe sehol semmi...mert mégha helyes lenne vagy kigyúrt vagy barmi...DE Ő EZEKNEK TELJES MÉRTÉKBEN AZ ELLENTÉTE...annyira elhiszi magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!