Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan tudnék leállítani egy...

Hogyan tudnék leállítani egy idegesítő (bunkó,paraszt) fiút?

Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban aki sokszor piszkál...nagyon kreatívan vissza szoktam szólni neki hogy hogy bekaphatja a f...-at mert hirtelen nem jut eszembe semmi és konkrétan az idegszálaim elpattognak tőle. Azt hiszi azzal megbánthat ha azt mondja hogy "de csúnya vagy" meg ilyenek. Szívesen behúznék neki egyet de SAJNOS nem lehet... szóval valaki segítsen hogy tudnám kezelni(vagy visszaszólni) a dolgot... próbáltam figyelmen kívül hagyni de akkora egy egoista p*csfej hogy az már elviselhetetlen... és akkor még finoman fogalmaztam....

2022. márc. 7. 20:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%

Nevess rajta. Jobbat nem tudsz tenni.

Engem is piszkáltak, majd megtanultam. Ha azt látja rajtad, hogy egy cseppet sem idegesít akkor abbahagyja.

A másik pedig, hogy légy bátor és ne feltétlenül itt kérj “segítséget”. Feltételezem vannak szüleid és az iskoládnak pszichológusa :)

2022. márc. 7. 20:11
 2/14 anonim ***** válasza:
79%

Klisének hangzik, de nagy igazság: ha látja rajtad, hogy a legkevésbé sem érdekel a beszólogatása, akkor abba fogja hagyni, mert már nem fogja megkapni azt az elégtételt hogy felidegesít.

Úgyhogy, mielőtt annak állnál neki, hogy a másik embert megneveled/megváltoztatod, elsődlegesen a saját reakcióiddal legyél elfoglalva.

3/14 anonim ***** válasza:
72%

"de SAJNOS nem lehet"

Aztán miért? Ki tiltja meg?

4/14 anonim ***** válasza:
78%
Mogyorózd meg.
2022. márc. 7. 20:14
 5/14 anonim ***** válasza:
66%

Vmi humorosat kell beszolni,amin te is nevetsz.

Azert szol be,mert tetszel neki.

O: -De csunya vagy.

Te: Sikerult mar osszeguberalnod egy sztk szemuvegre?

B)

Ne vard meg,amig megszolal. Te szolj elsonek!!

Sikerult mar osszeguberalnod egy sztk szemuvegre? Vagy a csorok vaksika eletet eled?

Kovetkezo:

Vettel mar fehet botot?

Vettel mar vakvezeto kutyat?

Sorosuveg vastagsagu lesz a szemuveged?

2022. márc. 7. 20:17
 6/14 anonim ***** válasza:
5%
Engem is sokan bántottak, szívattak a gimiben. Biztos szerelmesek voltak belém és izgattam a fantáziájukat, tetszettem nekik, ezért baszkuráltak engem folyamatosan. 25/F
2022. márc. 7. 20:19
 7/14 anonim ***** válasza:
66%

Mindig a sajat fegyverevel kell legyozni az illetot. A szavaiba belekotni. Kinevetni,miutan benyogtel egy poent.

Kerits egy nagyon helyes meno sracot es jojjon erted parszor,amikor latja ez a kis nyomorult bunko beszologatos.

Masik valtozat:

O:-De csunya vagy.

Te: - Milyen szepfiu a xy (masik osztalytarsatok) , te mert vagy ilyen elb.szott ?

B valtozat: Milyen szepen kigyurt xy,te mert vagy ilyen kis nyeszlett?

2022. márc. 7. 20:21
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Engedd, hogy végig mondja a baromságait. Aztán kerek szemekkel nézz rá és csak ennyit mondj:

"Bakker. Ezt végig nekem mondtad?"

Vagy a másik örökzöld:

"Te látsz engem?!"

2022. márc. 7. 20:25
 9/14 A kérdező kommentje:

Elég sokszor nem jön be suliba. Azok nekem a legszebb napok.... Amúgy egy kis duci alacsony gyerek és olyan a szája mintha fel lenne töltve...

#3 biztos hogy szólna az igazgatonak vagy az apjanak(😂 szokása). Mindig hogyha valaki "megveri" vagy beszól neki (fiúk) akkor rohan az apukájához hogy lerendezze😂😂neha olyan szanalmas tud lenni...nagy a szája oszt közbe sehol semmi...mert mégha helyes lenne vagy kigyúrt vagy barmi...DE Ő EZEKNEK TELJES MÉRTÉKBEN AZ ELLENTÉTE...annyira elhiszi magáról.

2022. márc. 7. 20:29
 10/14 A kérdező kommentje:
#9 Tudod nehéz megőrizni a nyugodságod ha egész nap ezt kell hallgatnod...
2022. márc. 7. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!