Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan tudnék leállítani egy...

Hogyan tudnék leállítani egy idegesítő (bunkó,paraszt) fiút?

Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban aki sokszor piszkál...nagyon kreatívan vissza szoktam szólni neki hogy hogy bekaphatja a f...-at mert hirtelen nem jut eszembe semmi és konkrétan az idegszálaim elpattognak tőle. Azt hiszi azzal megbánthat ha azt mondja hogy "de csúnya vagy" meg ilyenek. Szívesen behúznék neki egyet de SAJNOS nem lehet... szóval valaki segítsen hogy tudnám kezelni(vagy visszaszólni) a dolgot... próbáltam figyelmen kívül hagyni de akkora egy egoista p*csfej hogy az már elviselhetetlen... és akkor még finoman fogalmaztam....

2022. márc. 7. 20:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem az ilyen bullyingoló, bántalmazó egyéneknél elfojtott nemi vágyak lappanganak. Lehet tetszel nekik. Kérdezd meg tőlük: szerelmes vagy belém cica, hogy ennyire megy a szurkapiszka??
2022. márc. 7. 20:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

9 kussolsz.

Kérdező addig csapd szájba amíg megteheted. Gyerekként meg szabad, nincs gáz ha adsz egy lángost neki, hadd sózza

2022. márc. 7. 22:23
 13/14 A kérdező kommentje:
#12 csak szóljon be megegyszer...nem teszi zsebre amit kap😂😂
2022. márc. 9. 20:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Nézd,egy parasztintegető adása még nem a világ vége ha kiprovokálja.

Belehalni nem fog.

Beköp? Érvelj azzal az apukánál igazgatónál (esetleg a többiekkel) hogy folyton provokál téged.

Vagy akiket még csesztett várjátok meg és fenyítsétek meg. Hidd el máris tudni fogja a dolgát..

Tanulja meg hol van a helye a kis csókos szájú..

2022. márc. 10. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!