Miért érzem magamat rosszul ez miatt?
Figyelt kérdés
Ma az egyik osztálytársamnak támadt egy olyan ötlete mivel hogy ő hamarabb végez hogy menjek el vele vásárolni,de nekem még ezután lett volna egy órám és nem akartam lógni az óráról sem kamu dumákat beadni a tanárnak,és ezt említettem neki hogy nem és azt mondta: Hát köszönöm. Azóta ezen agyalok hogy most miért vagyok hibás azért mert nem lógtam az óráról? Említtem hogy óra után mehetünk de azt mondta neki az már nem jó,és általában mindig akkor szól mikor van valami és nem jó az akkori időpont.2022. máj. 5. 13:14
1/4 anonim válasza:
Igen ő volt a bunkó,semmi empátiája sincsen és önző.
2/4 anonim válasza:
Mert neked van bűntudatod a másik önzősége miatt.
3/4 anonim válasza:
Emiatt frlesleges bűntudatodnak lennie. Ha ezt képtelen megérteni, akkor vele van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!