Melyik csapattársat válasszam?
Válaszd azt, akivel jobban tudsz együtt dolgozni. Viszont szólj a dologról a haverodnak, mielőtt elfogadod a másik ajánlatát.
Nálunk is hamar kiderült, hogy a szaktársak közötti legjobb barátommal nem tudunk együtt dolgozni rendesen. (Én voltam aki az utolsó pillanatban csinál mindent, míg a barátom bőven a határidő előtt aludni se tudott a stressztől, hogy még nem vagyunk kész. Egyikünk hozzállása se volt teljesen ideális.)
Majdnem minden egyetemi csoportmunkám egyedül kellett csinálnom, mert nem akartam megbukni és a másik egy utolsó lusta gecı volt, akivel még egy megbeszélést is alig lehetett leszervezni, mert bámulatos módon nem írt vissza, csak napokkal később.
Ilyenben nincs haverság, jobb, ha gördülékenyen mennek a dolgok.
Hát figyelj. Nekem voltak lusta meg túlbuzgó osztlytársaim meg csoporttársaim is.
Én is olyan voltam mint amit írt valaki, nem szerettem a csapatmunkát, ahol lehetett inkább egyedül voltam, ahol meg társ kellett a leglustább osztálytársamat kiválasztottam. Ő általában eltűnt amíg én megcsináltam nyugiban a munkát, aztán ráírtam a nevét. Sosem jöttek rá a tanárok, hogy az egész az én munkám. Én engem ez nem zavart.
A kontrolmániásoktól viszont a hideg kirázott. Én nem hagytam az utolsó pillanatra a munkát, de ha azt mondtam, hogy nem érek rá hétfőn, de kedden megcsinálom, már csörömpölt az a k.u.r.v.a telefon, hogy én ezt hogy gondolom és azonnal dobjak el mindent és dolgozzak.
Ha azt mondtam, hogy nekem nem alkalmas az időpont egy találkozóra, akkor verték a nyálukat, hogy pedig mi találkozni fogunk. Konkrétan volt olyan hogy este hazaértem és fogadnom kellett valamelyiket, mert neki nem ért rá másnapig, amikor amúgy mindketten ráértünk volna.
Arról nem is beszélve, hogy állandóan hívogattak engem. Volt hogy már le kellett őket ráznom, mert egy családi ebéden voltam éppen.
Általában velük a munka is ilyen volt. Mindent úgy irányítottak, hogy az legyen amit ők akarnak, meghallgatták a javaslataimat, aztán elmondták, hogy ezt nem fogják beleépíteni.
Emberileg nem volt velük bajom, de nem szerettem velük dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!