Miért van mindig az, hogy MINDIG az én csapattársaim a legbénábbak ha játszom?
War thunder. Belépek osztagba, vagyunk vagy 8-an.
Mit csinálnak? 3-man elmennek a MÁSIK irányba, 2-en belerohannak az ellenség vonalai mögé, kb 3 sec múlva halottak. maradok én és mgé ketten. azokkal hiába próbálom voice chatben felvenni a kapcsolatot, nem válaszolnak. mennek a maguk útján.
És mindig ez van! egyszer nincs egy normális összeszedett csapatom!
De az elelnéség.. háát az valami csoda. mindenki mindent tud a másikről, a helyzetéről, hogy mit lát stb. két másodperc és halottak vagyunk velük szemben.
Mit csinálok rosszul? Miért van az, hogy akikkel egybe rak a gép ennyire szétszórt csak szórakozásból játszó noob-ok. igen, mert úgy viselkednek.
Én mindent megteszek! írok, beszélek. angolul, németül franciául oroszul, olaszul és egy kicsikét spanyolul. de egyiket sem értik, vagy csak nem válaszolnak.
Én tudnék rendesen játszani. Próbálok is. de ezek mti csinálnak? Padlógázzal egyenesen be a csapdába. mondom, 2-en maradnak mindig kb akik normálisak, de ők is a saját fejük után mennek, ahelyett, hogy összedolgoznánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!