Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az iskolában mely helyiségekbe...

Az iskolában mely helyiségekben milyen szemetek kerülnek a kukába?

Figyelt kérdés
esetleg tudtok példát mondani, a következőknél, hogy mely kukákban milyen szemetek képződnek egy iskolában? Tanterem, folyosó, mosdó, öltöző, tanári. Hol milyen hulladékok vannak? Egy felméréshez, illetve kutatáshoz kell, amiatt kérdezem.

2022. ápr. 23. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább használt papírzsepi meg a tízórai csomagolóanyaga, ez kinek mi. Folyosón van szelekív gyűjtő a papírnak és a műanyag palackoknak, abba értelemszerűen ezek kerülnek.
2022. ápr. 23. 16:27
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Tt (tanterem): amit az 1. felsorolt + ceruza forgács, rágógumi, banánhéj, 1-es röpdoga

Folyosó: ugyanazok

Mosdó: zsepkendő, tampon, kondom, kéztörlő, vécépapír, elhasznált szemceruza

Öltöző: a mosdó és a tanterem/folyosó keveréke szemétügyileg. Van ez is meg az is.

Tanári: papír, kávécsomagolás, stb.

2022. ápr. 23. 16:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A csomagolatlan használt tampon vagy betét a wc szemetesében, hogy ha ki akarsz valamit dobni és felnyitod a fedelét, rögtön más menstruációs vére köszönjön vissza rád.

Persze a betét vagy a tampon csomagolása meg a wcben landol.

2022. ápr. 23. 17:03
 4/7 anonim ***** válasza:
34%

Attól függetlenül, hogy nő vagyok, szerintem a nők ezerszer igénytelenebbek, mint a férfiak és nem tudom miért, hiszen ha otthon a férfi mellépisil vagy nem hajtja le a deszkát, a nő kitér a hitéből.

A fenti példa alapján egy betétet vagy tampont sem tudnak normálisan kidobni.

A wc deszka is gusztustalan, vagy a menzeszüket vagy az ürüléküket hagyják rajta.

Ha a deszka megúszta, a kagylóban díszeleg egy vastag kakacsík.

A padlón ott hagyják tócsában a vizeletüket.

A kézmosó tele van hosszú hajszálakkal.

Bemegyek és ott nyomkodják a tükör előtt a pattanásukat, nem is zavartatják magukat.

2022. ápr. 23. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#5:

E!😃...eee 😀...O!😧...óó 😭

2022. ápr. 23. 17:17
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
5-ös, nem tudom te hova jársz, de én iskolában soha nem találkoztam ezek közül egyikkel se. Jó, pár hajszállal a mosdóban vagy a földön néha igen, de ez még belefér szerintem. Viszont mindenki képes volt becsomagolva a kukába dobni a tamponját vagy a betétet és a wc-t is tisztán otthagyni maga után. Szóval nem kéne általánosítani.
2022. ápr. 23. 17:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
7, akkor te mázlista vagy.
2022. ápr. 23. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!