Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Laknátok egy olyan házban,...

Laknátok egy olyan házban, ami egy temetővel szemben van, és az utcafronti helyiségek ablakaiból és a kertből látni a sírokat is? Nem nyomasztó ilyen helyen élni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 1. 15:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
64%
Egyáltalán nem nyomasztó. Egy kedves barátom lakik pont ilyen házban és béke, nyugalom van. Nem kísértik a lelkek.
2022. jan. 1. 15:52
 2/22 anonim ***** válasza:
53%

Annak idején, fiatal házasként potom pénzért vehettünk volna ilyen helyen házat.

Nem vettük meg, én nem tudnék ilyen helyen lakni.

2022. jan. 1. 15:53
 3/22 anonim ***** válasza:
72%

A volt barátom egy ilyen házban lakott. A nappali ablaka a templomra, az anyukája szobájának ablaka a sírkövekre nézett.

Ironikus, hogy pár éve meghalt sajnos, és az anyuka ablaka pont a fia sírkövére néz. Nem tudom direkt-e, vagy csak ott volt üres parcella.

Bár azóta odaraktak egy sövényt, mert mégis morbid ez így egy kicsit, de igen, vannak akik így laknak. És én is ott laktam fél évig.

2022. jan. 1. 15:53
 4/22 anonim ***** válasza:
82%
Miért lenne nyomasztó? A halottak nem bántanak.
2022. jan. 1. 15:55
 5/22 anonim ***** válasza:
77%
A telkem végében van a temető, engem nem zavar. Igaz a telek 400 méter hosszú.
2022. jan. 1. 15:57
 6/22 A kérdező kommentje:
Szerintem elég nyomasztó. Pláne, ha látod a gyászoló hozzátartozókat, vagy egy temetést.
2022. jan. 1. 16:15
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha "forgalmas" a temető, vagyis kb. minden nap van 20 temetés, akkor soha nem illik egy kertipartit csinálni, mert meggyalázod a búcsúztatót... a gyerekek nem játszhatnak ugyanezért hangosan a kertben... Amúgy szerintem oké, ha ilyen dolgok nem akadályok.
2022. jan. 1. 16:17
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Én kedvelem a temetőket.
2022. jan. 1. 16:20
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Vasút, autópálya, cigányok a szomszádban sokkal jobban zavarnának.
2022. jan. 1. 16:31
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyéni dolog, van, akit zavarna vagy nyomasztana, más meg esetleg még előnyben is részesítené a csend miatt. Engem személy szerint nyomasztana, velem is volt már, hogy emiatt nem vettem meg egy ingatlant.
2022. jan. 1. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!