Laknátok egy olyan házban, ami egy temetővel szemben van, és az utcafronti helyiségek ablakaiból és a kertből látni a sírokat is? Nem nyomasztó ilyen helyen élni?
11
A 21. században ilyen babonásnak lenni...
Nem igazán szeretnék holtak közelében lakni.
Ahol édesanyám van eltemetve (altemplom,) néha az is kísértetiesen hat. Főleg téli, ködös napokon - vagy kora estén.
Előfordult, hogy azt éreztem: "beszélgetnek" a lelkek és elég kellemetlen, félelmetes benyomásom volt. Nem igazán féltem, de nyomasztó hatással volt rám a még viszonylag friss temetés két éve.
Na, meg az sem volt mindegy, hogy végigkísértem anyu haldoklását: a rák kezdte apránként feloszlatni dülöngélő csontvázzá. Az is kísérteties látvány volt eléggé. Lelkileg is mélyen megviselt, nem volt segítségem.
Ma már egyre jobban távolodófélben vagyok a két és fél éves haláleset után, alig emlékszem lassan a részletekre. Szép álmaim is voltak anyukámmal - a MENNYORSZÁGBAN ragyogó fénnyel mosolygott egészségesen. Nem fájt már neki semmi. Így üzent, hogy jól van.
Csak könyvesboltot nyitnék ott a barátnőmmel.
(A szellemekkel suttogó)
És a ruszki temetőben a tábla?
Fel! Támadunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!