Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Laknátok egy olyan házban,...

Laknátok egy olyan házban, ami egy temetővel szemben van, és az utcafronti helyiségek ablakaiból és a kertből látni a sírokat is? Nem nyomasztó ilyen helyen élni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 1. 15:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
16%
Olvastam valahol, hogy ne legyen közvetlen közel kórház, templom,börtön és temető. Ezek tele vannak negatív energiákkal .
2022. jan. 1. 18:54
 12/22 anonim ***** válasza:
80%

11

A 21. században ilyen babonásnak lenni...

2022. jan. 1. 18:56
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Szívesen... sőt, ha arról van szó, hogy a répákat, stb. szeretném kihúzni, átkiabálnék a szomszédba kérni egy kis segítséget.
2022. jan. 1. 18:57
 14/22 anonim ***** válasza:
35%
...nem abban, hogy húzzák, hanem hogy tolják!
2022. jan. 1. 18:58
 15/22 anonim ***** válasza:
4%
Nem biztos nem laknék ilyen helyen, hiszek a szellemekben tehát tuti nem.
2022. jan. 1. 23:03
 16/22 anonim ***** válasza:
50%

Nem igazán szeretnék holtak közelében lakni.

Ahol édesanyám van eltemetve (altemplom,) néha az is kísértetiesen hat. Főleg téli, ködös napokon - vagy kora estén.

Előfordult, hogy azt éreztem: "beszélgetnek" a lelkek és elég kellemetlen, félelmetes benyomásom volt. Nem igazán féltem, de nyomasztó hatással volt rám a még viszonylag friss temetés két éve.

Na, meg az sem volt mindegy, hogy végigkísértem anyu haldoklását: a rák kezdte apránként feloszlatni dülöngélő csontvázzá. Az is kísérteties látvány volt eléggé. Lelkileg is mélyen megviselt, nem volt segítségem.

Ma már egyre jobban távolodófélben vagyok a két és fél éves haláleset után, alig emlékszem lassan a részletekre. Szép álmaim is voltak anyukámmal - a MENNYORSZÁGBAN ragyogó fénnyel mosolygott egészségesen. Nem fájt már neki semmi. Így üzent, hogy jól van.

2022. jan. 2. 02:33
 17/22 anonim ***** válasza:
73%

Csak könyvesboltot nyitnék ott a barátnőmmel.

(A szellemekkel suttogó)

2022. jan. 2. 09:44
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna. Attól hogy ki van rakva a temetőre a "feltámadunk" tábla, tudom hogy nem lesz walking dead szitu.
2022. jan. 2. 13:08
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

És a ruszki temetőben a tábla?

Fel! Támadunk!

2022. jan. 2. 13:15
 20/22 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Ahol felnőttem, az utca végén volt a temető. Nem közvetlen mellettünk, de azért elég közel. Egyáltalán nem éreztem kellemetlennek vagy furának. Nyilván, ez egy kevésbé forgalmas temető, már régóta nem is temetnek oda csak azokat akiknek előre megvett helye van ott. Szóval elég csendes és nyugodt. Szóval, nem hiszem hogy engem zavarna, de ez nagyon egyénfüggő.
2022. jan. 6. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!