Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudod elég értelmetlen kérdés lesz meg ennél van fontosabb is ,az osztályom állandóan kibeszél a jegyeim miatt, sőt az osztályfőnököm is.Sajnos tényleg mindent megpróbálok magamból kihozni de csak ennyi sikerül.Sajnos a szüleim is idegelnek vele de már esküszöm megterhel már csak azért is,mert tudják pontosan mi akarok lenni mégis állandóan piszkál mindenki a jegyeimmel.Meg azzal fenyegetőznek,hogy sose lesz így belőlem senki,pedig ahhoz képest,hogy minek akarok menni megfelel.Szerintetek mit tegyek,hogy ne piszkáljanak többet vele?
2022. ápr. 21. 20:35
 1/4 Anonymus12356534 ***** válasza:
100%

Beszélj szüleiddel hogy neked ennyi a képességed és tartsák ezt tiszteletben és mond hogy neked rosszul esik és kellemetlenül érzed magad amiért piszkálnak ezzel.

Ha ez nem hatja meg őket próbálj meg olyannal beszélni erről aki jobban megért ha ez se válik be akkor nem tudom mit tegyél.

Egyébként szerintem szemét dolog valakit amiatt a háta mögött kibeszélni és piszkálni mert az iskolában nincsenek olyan jó jegyei, az embert nem ez határozza meg.

Amikor ilyenekkel dobálóznak hogy soha nem lesz belőled senki engedd el mert ha teszel érte úgyis az lesz belőled amire vágysz.

2022. ápr. 21. 20:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne foglalkozz senkivel se.. De tényleg szard le őket, kár rajtuk rágódnod.

Csináld azt amit szeretsz..

Aztán pár év múlva meg mindenki nézi majd, hogy milyen sikeres vagy abban amit szeretsz csinálni.

Meg gondolj arra hogy te megpróbáltad, már ez is több, mintha nem tettél volna ellene semmit sem. :)

2022. ápr. 21. 21:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!😁
2022. ápr. 21. 21:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Ment mind a kettőtöknek a felértékelés.😁
2022. ápr. 21. 21:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!