Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Normális, hogy bezár minket a...

Normális, hogy bezár minket a töri tanár a terembe?

Figyelt kérdés
Kicsengetnek, jön a szünet, mindenki menne le büfébe, cigizni vagy sétálni egyet az udvarra, de aki "sokáig" pakolászik, azt a tanár megunja, és mivel neki be kell kulccsal zárnia a termet, rázárja pár gyerekre az ajtót, akik még bent vannak. Ez már jópárszor előfordult és elég nevetséges 🤣

2022. ápr. 21. 14:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%

Mondjuk, nem is vágom, ezt, hogy óra közben mi ez a ki-be mászkálási szándék.

A késők meg 5 perc után igazolatlan volt a mi időnkben, és ez is korrekt. Tudod, lehet tanulni egy kis pontosságot, meg egy kis fegyelmet a tananyag mellett.

Na ok, ha valaki ki akar mendegélni, azt kiengedném, de vissza nem jöhetne, és igazolatlant kapna.

2022. ápr. 22. 21:22
 12/15 anonim ***** válasza:
45%

Én el tudom képzelni a helyzetet. A tanár zárná be az ajtót, áll, és várja, hogy menjenek ki a gyerekek. Erre a sok kis pofátlan majom direkt elkezd téblábolni az osztályban. Teljesne normális a tanár reakciója erre, igazából még a kérdésed is bunkóság, mert a valóságban a gyerekek pofátlanságán van a hangsúly és nem azon, hogy a tanár bezárhatja-e a gyerekeket...

Kb. a kérdésed manipulatív volta is ugyanaz a pofátlanság, mint amit akkor csinálsz, amikor idegesíted a tanárod, aki várja, hogy kimenj...

A tanár meg biztos úgy van vele, hogy pár perc múlva kezdődik a következő óra, úgyis ki fogják nyitni a termet, és ti ugye nem siettek...

2022. ápr. 22. 23:32
 13/15 anonim ***** válasza:
25%
Na az ilyen kölköket a töritanárnak nem csak a terembe kéne bezárni, hanem kalodába! Egy alkalom alatt mindenki megtanulna gyorsan fegyelmezetten elpakolni, és elhagyni a termet! És azzal a fegyelmezési módszerrel is a történelmet tanít. :D
2022. ápr. 23. 00:03
 14/15 anonim ***** válasza:
76%

???

Neked sosem volt olyan hogy pisilned kellett és kikéredzkedtél óráról? Vagy nem voltál jól és kikéreckedtél? Mert én erre értettem azt hogy nem lehetett kimenni.

Késni meg akármiért lehet, nem csak azért, mert még elszívtál egy cigit, lehet leállították a metrót és pótlóbuszra kellet átszállni, lehet SOS-ben fogászatra mentél és volt is igazolásod, hogy késel de a csukott ajtón át ezt nem mutathattad meg a tanárnak.

2022. ápr. 23. 00:51
 15/15 anonim ***** válasza:
29%

Visszagondolva? Nem nagyon. 45 percet kibírok pisilés nélkül, ill. még öt percet vissza tudom tartani...

Ha rosszul vagyok, akkor van szám, és meg tudom mondani, azt a tanár is megérti, és kienged. A szó nélküli ki-be sétálgatást nem tolerálja, nekem ez jött le.

2022. ápr. 23. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!