Normális az szerintetek az hogy egy tanár azt mondja egy diáksrácnak óra közben " hogy de szép kék szemed van"?
Ha férfi tanár, akkor azért elég furán hangzik, de simán el tudom képzelni, hogy egy kezdő tanárnő elköveti azt a hibát, hogy csupán kedvességből odaveti ezt a bókot egy tanulójának, és nem számol a következményekkel (mint pl. hogy a diákok elkönyvelik őket egy párnak, ami esetleg a srácot is feszélyezi).
Én nő vagyok, hidegrázásom volt minden egyes alkalommal, amikor a nyugdíjközeli informatika tanárom stírölt és megjegyzéseket tett a szép szőke hajamra, de az is mindig kizökkentett, amikor a velem valamiért nagyon szimpatizáló kémia tanárnő a feleletemet úgy vezette fel, hogy ha ilyen szép vagyok, akkor biztos okos is. (Egy idő után inkább magamtól jelentkeztem, hogy ne égjek le teljesen.)
Teljesen normális, miért kell ezt túlgondolni?
Ha szexuális tartalmú célzásokat nyög be, vagy leszól, megaláz valakit a külseje miatt, vagy elkezdi fogdosni az egyik diákot, na akkor van marha nagy baj. De ez a fenti megjegyzés semmi, csak egy kedves bátorító gesztus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!