Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan fenyítsem be a 9.eseket?

Insideraccon kérdése:

Hogyan fenyítsem be a 9.eseket?

Figyelt kérdés
Nos az alaptézis, hogykoleszos vagyok 3. éves és van pár 9.es aki beszólogat és játsza az eszét én viszont rohadtul kellemetlennek érzem, hogy az ilyen kiss nyikhalyoknak nem tudok visszaszólni. Megakarom mutatni a dominanciámat, hogy mennyire senkik viszont nekem nimcs ilyen tehetségem ehez verbális erőszakra gondolok nem fizikálisra, de úgy, hogy egy életre megtanulják, hogy nem psckázzanak velem, mert én vagyok az idősebb minden választ elfogadok

2022. ápr. 7. 18:36
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Sehogy. Egy kiegyensúlyozott embernek felesleges a nem létező felsőbbrendűségét(mert hogy miért lennél felsőbbrendű, mert 3 évvel előbb születtél?) fitogtatnia. Ráadásul ha gyakorikérdésekre jössz ezzel kapcsolatban a válaszért, akkor nem ártana havi egy-kétszer fürödni meg kimenni a napra.
2022. ápr. 10. 23:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!