Hogyan kedveltethetném meg magam egy tanárral?
Sajnosbaz iskolánkban a tanárok nem teljesítmény, hanem szimpátia alapján osztályoznak. Az egyik tanár engem érezhetően nem kedvel, sokkal szigorúbban osztályoz és irreálisan sokat vár el tőlem (a többiekhez képest mindenképpen).
Mivel nem kedvel, akármennyit tanulok, sosem ad jó jegyet- a kedvenceinek az enyémnél rosszabb feleletre/dolgozatra is jobb jegyet ad.
Ebbe próbáltam beletörődni, valamennyire sikerült is. Most azonban szintet lépett, méginkább beleköt mindenbe, amit mondok vagy írok, mégtöbb tanulással kapok rossz jegyeket. Idáig egy egész hétvégén át tartó folyamatos tanulással talán egy 4-est összeszedhettem, már ez sem lehetséges. Attól tartok, a közelgő kisérettségin is a megszokottra számíthatok tőle, ez pedig könnyen bukást eredményezhet.
Hogyan tehetném magam kedveltebbé a szemében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!