Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kedveltethetném meg magam a lányokkal, ha mindenki azt hiszi meleg vagyok pedig nem?
Ne öltözködj, viselkedj úgy mint egy hímestojás :)
Válts frizurát,
Öltözködj egyszerűen.
Póló, nadrág,
Póló sima nyakú, fekete, szürke, kerüld a világos langyi színeket, és ennyi :)
Szerintem NE levelezéssel próbáld megoldani a kapcsolataid. És ne általában hogy kedveljenek az emberek. Az emberek mindenfélét gondolnak/mondanak egymásról -ez általában nincs összhangban a valódi lényünkkel.
Sokezer éves bevált megoldás: tetszik egy lány és megpróbálod meghódítani. Élőben kell ezt, csak úgy lehet. Teljesen mindegy, ki mit hisz rólad- az a fontos: aki tetszik, annak udvarolj - és ha meghódítod a szívét, együtt lesztek
p.s.
az esküvői lakodalomba hívjál meg minket is.
De nem öltözködök így:D többségében feketét hordok, mint mindenki más. Alkatilag vagyok más, amiről nem tehetek
"
Akkor vágd le azt a rohadt szénakazal halyadatt rövidre, a cipődet valami fél deszkásra váltsad ne ezeket a bunko méretű undormányokat hord ha nem mondjuk egy addias superstart vagy hasonló formályút, és a nadrágod legyen lazább ne tapadjon jobban mint a nőknek mert nagyon gáz !!!!
Kedves Kérdező!
Egy történettel had válaszoljak...
"Lány megy haza este, s panaszolja - szinte már sírva - az apjának:
- Apa, mondd miért van az, hogy akárhányszor lemegyek a klubba engem minden hapsi 'kurtizánnak' néz? - Mire apja felhúzza szemöldökét, végigméri lányát, majd így válaszol:
- Nézd lányom, ha Te mindig csak úgy öltözöl... akkor miért is néznének másnak Téged?! -"
No persze lehet, hogy ez rád nézve nem is annyira jellemző, s talán nem is igaz...
De tudod, van az a mondás: "Nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél".
Tehát nyilván valamiféle OKának kell lennie. Mert az, amit Te konstatálsz, az már az OKOZAT.
Az OKOT keresd... a jelenség okát. S meglátod, megleled a megoldást.
AZ ERŐ legyen Veled!
Furcsállom, hogy több válaszoló is már mondta, hogy hogy néz már ki, és ne úgy nézzen már ki, pedig feltételezem, nem küldött senkinek se képet magáról a kérdező. Ebből az látszik csak, hogy a nem túl értelmes válaszolók a melegekkel kapcsolatos sztereotípiájukat látatlanban is ráaggatták a kérdezőre, és már ment is a bírálat, "tanács". Nem kérdések jöttek, hanem kijelentések, hogy ilyen vagy, és csináld ezt-azt.
Alkatilag hogy nézel ki? Mennyit sportolsz?
Milyen hobbijait vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!