Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kapcsolat után rendes élet?
Figyelt kérdés
Ha egy fiuval van kapcsolatom akkor a jövőben még lehet normális hetero kapcsolatom nővel?
Biszex vagy? Akkor simán. Amúgy elég gáz hogy kapcsolatban vagy, de ilyesmin jár az eszed.
2018. dec. 29. 02:22
2/10 anonim válasza:
Ha kételyeid vannak (és ezek szerint vannak), akkor igyekezz a lányok felé orientálódni (ez a természetesebb) és mellőzni a fiúval (fiúkkal) való kapcsolatot.
2018. dec. 29. 09:19
3/10 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy normális kapcsolat, pontosabban a meleg kapcsolat pont olyan normális, mint a hetero, ha pedig nem az, akkor az nem a partnered nemén múlik. De igen, persze, lehet kapcsolatod nővel később, senki sem tiltja meg. A biszexualitás is valid, létező identitás.
2018. dec. 29. 09:55
4/10 anonim válasza:
Ha el tudod képzelni és vágy rá, hogy nővel legyen kapcsolatod, akkor persze lehet.
De nem igazán világos, hogy mire vonatkozik a kérdésed. Hogy ha a lány tudja a múltad, akkor az kizáró ok lehet? Vagy hogy vonzódhatsz-e lányhoz is? Vagy csak azért szeretnél nővel kapcsolatot, mert az a "normális", de egyébként nem vonzódsz a nőkhöz?
2018. dec. 29. 10:22
5/10 anonim válasza:
Lány vagyok, és egy ideig csak lányokkal voltam. Azóta férjhez mentem. Számomra sosem attól függött az, hogy szeretek-e valakit, hogy mi van a lába között. Így aztán megállapodhattam volna egy másik nő mellett is, mégis így alakult a dolog. A hűség nem ezen múlik, nem hiányzik a szex lányokkal, mert nem ez a fő szempont egy kapcsolatban, hanem az érzelmek, az elköteleződés és a tudatosság is, hiszen akkor működik valami, ha hajlandóak vagyunk tenni érte.
2018. dec. 29. 10:34
6/10 anonim válasza:
Ki tiltja, hogy egy meleg férfi nővel éljen? Kitudja mennyi ilyen kapcsolat/házasság volt évtizedekkel ezelőtt, amikor szégyelni való dolog volt a melegség.
Nekem van meleg osztálytársam és sok lány barátja van. Egyébként lehet azért mert nőnek hiszi magát :"D
2018. dec. 29. 11:00
7/10 anonim válasza:
Termèszetesen lehet.
2018. dec. 29. 11:02
8/10 anonim válasza:
"Ki tiltja, hogy egy meleg férfi nővel éljen? " tisztesség. Ugyanis az ilyen kapcsolatok nagy részében a nők át vannak baszva, és tönkreteszik az önbecsülésüket, mert ott lyukadnak ki, hogy ők valamiért rosszak, nem elég jók a férjüknek- különben miért nem mennek jól a dolgok a kapcsolatukban? Szóval nem tisztességes tönkretenni egy másik embert a "normális" kapcsolat látszatáért, nem tisztességes elvenni az esélyt hogy tényleg szerető párjuk lehessen mert az adott meleg látszani akar valaminek.
2018. dec. 29. 11:15
9/10 anonim válasza:
Nem. A péniszek már örök Életedre bemocskoltàk segglyukadat.
(persze hogy lehet)
2018. dec. 29. 17:57
10/10 anonim válasza:
Miért akarsz nővel kapcsolatban lenni ha meleg vagy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!