Hogyan kedveltethetném meg magam vele?
Figyelt kérdés
Elég szörnyű hátterem van már az első emlékem is egy jó kis trauma ami elég szépen kihatott a további életemre. Visszahúzódó csendes ember lettem akivel jóformán alig történt valami emiatt. Nem lettem túl szociális emberke. Viszont ez így ennyi idősen elég ótvar, főleg ha közelednék valakihez mivel még csak nem is tudok miről beszélni vele.
21 vagyok, egy hölggyel szeretném megkedveltetni magam meg úgy általánosságban beszédkészséget fejleszteni.
Ötletek?
2014. dec. 10. 22:20
1/1 anonim válasza:
Csak csináld ahogy tudod, keresd a társaságot az emberekkel, ha meg nem sikerül valami, ne akadj fenn rajta, lépj tovább.
'Gyakorlat teszi a mestert', ezzel is így van, aztán idővel és kitartással egyre jobban fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!